Με τον νικητή Μπασακσεχίρ-Μπέρνλι ο Θρύλος

Τον νικητή του ζευγαριού Μπασακσεχίρ-Μπέρνλι θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Europa League, αν φυσικά ξεπεράσει το εμπόδιο της Λουκέρνης


Δύσκολη κλήρωση έλαχε στον Ολυμπιακό όσον αφορά την ομάδα που πρόκειται να συναντήσει στον δρόμο του στον τέταρτο προκριματικό γύρο του Europa League

Οι «ερυθρόλευκοι» έμαθαν το μεσημέρι της Δευτέρας (06/08) στην κλήρωση που έγινε στη Νιόν της Ελβετίας τους δύο υποψήφιους αντιπάλους τους για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, μετά την Λουκέρνη θα αντιμετωπίσουν είτε την τουρκική είτε την αγγλική ομάδα με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Θρύλος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, όποιος και από τους δύο αν είναι ο αντίπαλός του, αρκεί να είναι ο ίδιος αυτός που πρέπει και να παρουσιάσει το πρόσωπο που μπορεί με βάση του ρόστερ που έχει, το οποίο θα ενισχυθεί τις επόμενες ημέρες.

Φυσικά, υπήρχουν πάρα πολλές πιο «βατές» ομάδες σε θεωρητικό επίπεδο που θα μπορούσε να είχε κληρωθεί και να έχει πιο εύκολο έργο, ωστόσο, έτσι όπως έγινε η κλήρωση γλίτωσε την Λειψία, που ήταν η πιο ισχυρή από τους υποψήφιους αντιπάλους που θα μπορούσε να έχει. Πάντως, η κληρωτίδα δεν χαμογέλασε στους Πειραιώτες, οι οποίοι θα έχουν μπροστά τους δύσκολο αντίπαλο είτε προκριθεί η Μπασακσεχίρ είτε η Μπέρνλι.

Διάβασε επίσης