Με «συμμαχο» τον Βαλμπουενά ο Θρύλος για Σκρτελ

Ο μάνατζερ του Σκρτελ δήλωσε στον Τουρκικό Τύπο, πως ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει προσπαθήσει να «ψήσει» τον παίκτη του να υπογράψει στον Ολυμπιακό.


Ο Μάρτιν Σκρτελ είναι από τους στόπερ που έχει κοιτάξει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός και οι δηλώσεις που έκανε ένας εκ των ατζέντηδων του διεθνούς άσου δίνουν νέα διάσταση στις εξελίξεις με τον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Fanatik, ο εκπρόσωπος του έμπειρου κεντρικού αμυντικού υποστήριξε πως ο Ματιέ Βαλμπουενά προσπαθεί να πείσει τον πρώην συμπαίκτη του στην Φενέρ να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Ο Μιθάτ Χαλίς τόνισε επίσης πως ο Σκρτελ δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να παίξει στην Ρωσία και πρόσθεσε πως ο πελάτης του έχει προτάσεις και από ομάδες της Ιταλίας.

«Ο Ματιέ Βαλμπουενά ψάχνει τον Σκρτελ κάθε μέρα γιατί θέλει να είναι συμπαίκτες και στον Ολυμπιακό. Ο Ματιέ εμπιστεύεται τον Μάρτιν γιατί ξέρει τις δυνατότητες του και τι μπορεί να κάνει. Πιστεύει ότι μπορούν να πετύχουν μαζί στον Ολυμπιακό. Οι Έλληνες πιέζουν αλλά τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα», τόνισε αρχικά ο Χαλίς και πρόσθεσε.

«Υπήρξε μια συνάντηση με την Φενέρ για το θέμα του συμβολαίου αλλά τίποτε δεν είναι οριστικό. Ο Μάρτιν έχει περάσει καλά στην Κωνσταντινούπολη αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Υπάρχει ενδιαφέρον από αγγλικές και ρωσικές ομάδες αλλά δεν θα πάει».

Μένει να δούμε, εάν θα έχει θετικό αποτέλεσμα το όλο «ψήσιμο» του Βαλμπουενά στον Σκρτελ.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης