Με «συνταγή Μπάγερν» στα Κανάρια!

Οι ερυθρόλευκοι ελέω των βασικών απουσιών στην περιφέρεια,  είναι αναγκασμένοι  να πορευτούν με συνταγή... Μπάγερν,  στο αποψινό παιχνίδι. Ο προφανής ρόλος των ψηλών και οι πιο σημαντικοί περιφερειακοί... Γράφει ο Διονύσης Σπανομανώλης


Με τις απουσίες των Στρέλνιεκς-Σπανούλη,  τα «κουκιά ξανά θα είναι μετρημένα» απόψε για τον Θρύλο,  κόντρα στην Γκραν Κανάρια. Σε θέμα «τακτικής» αλλά και στο μοίρασμα του rotation,  θα δούμε «συνταγή Μπάγερν». 

Τι σημαίνει αυτό; Καταρχήν ΠΟΛΥ low post game!  Οι τρεις ψηλοί της ομάδας,  θα μοιραστούν σε ισόποσα λεπτά συμμετοχής και θα πάρουν (αρχικά)  σχεδόν όλες τις μπάλες!  Προφανώς λοιπόν απόψε,  ο απόλυτος ερυθρόλευκος MVP Μιλουτίνοφ,  ο Πρίντεζης που δείχνει να ξεπερνάει το παρατεταμένο ντεφορμάρισμά του και βέβαια ο Λεντέι,  με την εμφάνιση ξέσπασμα της Τρίτης,  θα είναι οι «παίχτες κλειδιά»  ξανά. Θα πάρουν στις πλάτες τους το σκορ και θα κοιτάξουν να ανοίξουν το πεδίο δράσης των συμπαικτών τους!

Βέβαια για να «αντέξει» ο Ολυμπιακός στα Κανάρια, θα χρειαστεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ,  για ακόμα ένα ματς,  τους «κοντούς» του.  Ο ρόλος τους απόψε είναι ακόμα πιο σημαντικός για δύο λόγους. Καταρχήν το υψηλό σκορ,  στο οποίο πηγαίνουν τα παιχνίδια στην έδρα τους οι Ισπανοί!  Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να σκοράρει αρκετά,  καθώς κόντρα σε μία run n gun ομάδα,  δεν αρκεί μόνο η άμυνα! Άρα οι κοντοί επιβάλλεται να βρουν πόντους και μάλιστα πολλούς!  Επιπλέον η δύναμη κρούσης των «Νησιωτών» βρίσκεται στην περίμετρο.  Η Κανάρια ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ σε όλο το 40λεπτο, με τρίποντα (μόνο με την Κίμκι συγκρίνεται!), οπότε όπως εύκολα συμπεραίνουμε,  οι ερυθρόλευκη περιφέρεια πρέπει να παίξει (και) εξαιρετική άμυνα!

Όλοι απαραίτητοι λοιπόν και απόψε!  Με συνταγή Μπάγερν οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν μια μεγάλη νίκη,  που θα τους εξασφαλίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την είσοδο στα play offs,  η οποία είναι ο μεγάλος τους στόχος!  Ψηλοί-κοντοί,  για διαφορετικούς λόγους απόψε πρέπει να βοηθήσουν και να «υπερβάλλουν εαυτούς»…

Διάβασε επίσης