Μαύρο Ρόδο Spoiler: Το μυστικό παρελθόν της Ηγουμένης! Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler –  Το μυστικό παρελθόν της Ηγουμένης! Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Το μυστικό παρελθόν της Ηγουμένης!

Η  Ελισάβετ έρχεται ξαφνικά στη δουλειά του πατέρα της και βλέπει μπροστά της τον νεαρό. Αρχικά ταράζεται, αλλά φαίνεται αποφασισμένη να αντιμετωπίσει με θάρρος όσα νιώθει. Το ίδιο βράδυ η Ελισάβετ και ο Πέτρος για ακόμαμία φορά θα κοιμηθούν κάτω από την ίδια στέγη. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να φουντώσει το πάθος τους…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο νεαρός βλέποντας την Ελισάβετ να περνάει την μίαδοκιμασία μετά την άλλη ανησυχεί έντονα, σε σημείο που οι γονείς αρχίζουν να αντιδρούν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Φιλαρέτη μαθαίνει για την πλεκτάνη που σχεδιάζει η Κασσιανή. Της βάζει νέα «τιμωρία» μάλιστα. Συγκεκριμένα δίνει εντολή να μείνει μέσα στο κελί της, όμως ο Μπόγρης ενημερώνεται και εκβιάζει την ηγουμένη με την αποκάλυψη του κρυφού παρελθόντος της.

Εκείνη από την πλευρά της κάνει τα πάντα για να τον κάνει σύμμαχο της και του προτείνει σαν αντάλλαγμα την εκμετάλλευση των κτημάτων της μονής. Παρόλα αυτά δεν πετυχαίνει τίποτα. Στο μεταξύ, ο μητροπολίτης ενημερώνεται για όλα και ζητάει από την Κασσιανή να διακόψει κάθε επαφή με τον Γιώργο.

Κι ενώ η Φιλαρέτη αρχίζει να έχει έντονη ανησυχία για την καθαίρεση της, λίγες ημέρες μετά στο ηγουμενοσυμβούλιο, αναλαμβάνει η ίδια την ευθύνη για όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη μονή και παραιτείται.

Φυσικά η Κασσιανή δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίηση της ενώ όταν μαθαίνει την πρόθεση της Αυξεντίας να διεκδικήσει την ηγουμενία κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να την αποτρέψει και τελικά το καταφέρνει.

Ωστόσο, η Κασσιανή δεν γνωρίζει πως η Φιλαρέτη δεν έχει ανοίξει όλα τα χαρτιά της. Όλα γίνονται βάση ενός καλοστημένου σχεδίου, προκειμένου να την εκδικηθεί.

Κι ενώ στη μονή καλούνται να αντιμετωπίσουν μεγάλες αλλαγές, ο θάνατος της Αγγελικής έχει ταράξει τις ισορροπίες στο σπίτι του Θέμη. Η Αλεξία αρχίζει τις κρυφές συναντήσεις με τον Βίκο.

Αρχικά η νεαρή του τηλεφωνεί με σκοπό να του δώσει το γράμμα που του άφησε η μητέρα. Έπειτα από αυτό το ραντεβού τους, η ανάγκη να συναντιούνται πιο συχνά και να παρηγορεί ο ένας τον άλλον, μεγαλώνει.

Η Αλεξία και ο Βίκος έρχονται πιο κοντά, όμως ο Παναγιώτης τους τσακώνει και ζητά εξηγήσεις από την αγαπημένη του. Λίγο αργότερα μαθαίνει και ο Θέμης για την συνάντηση της κόρης του με τον θανάσιμο εχθρό του. Έξαλλος απαιτεί να σταματήσει να τον βλέπει. Τότε, η Αλεξία ξεσπά, στρέφεται εναντίον της οικογένεια της και ξεκαθαρίζει ότι είναι δικαίωμα της να συναντά όποιον θέλε. Έτσι, η κόρη του Καστρινού συνεχίζει να αναζητά αφορμές για να βρίσκεται με τον εραστή και δολοφόνο της μητέρας της αποκαλύπτοντας του κάποια κομμάτια από τη ζωή της Αγγελικής…

Η Βάνια… και η εντυπωσιακή παρουσία της…
Σε τι βασίζεται;

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση της σειράς και το τραγούδι των τίτλων που ερμηνεύει η μοναδική Ελένη Βιτάλη.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

kotsip

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24