Μαύρο Ρόδο Spoiler: Πέτρος και Ελισάβετ κάνουν το επόμενο βήμα! Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler – Πέτρος και Ελισάβετ κάνουν το επόμενο βήμα! Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Πέτρος και Ελισάβετ κάνουν το επόμενο βήμα!

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ η οποία σε λίγα επεισόδια από σήμερα θα εξελιχθεί σε δεσμό.Ο Πέτρος εκτός από το δώρο – φόρεμα, έχει μία ακόμη έπληξη για την Ελισάβετ με μία μαγική εκδρομή στην παραλία. Εκεί βέβαια θα της εκμηστηρευτεί για μία ακόμη φορά τον έρωτά του και θα θυμηθούμε και το πρώτο τους φιλί.

Δεν τελειώνει εδώ όμως το …ερωτικό του πράγματος. Η Ελισάβετ (Άννα όπως είναι το κοσμικό της όνομα) κάνει μία αποκάλυψη και για πρώτη φορά (μην είναι και η τελευταία;) εκφράζει στον Πέτρο πως είναι και εκείνη ερωτευμένη μαζί του.

Οι δυο τους περνούν μια νύχτα πάθους μαζί. Φεύγοντας πλέον από το πλατωνικό στο σεξουαλικό.

Η Βάνια… και η εντυπωσιακή παρουσία της…

Σε τι βασίζεται;

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση της σειράς και το τραγούδι των τίτλων που ερμηνεύει η μοναδική Ελένη Βιτάλη.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

kotsip

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24