Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ώρες αγωνίας για την Αυξεντία! Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler – Ώρες αγωνίας για την Αυξεντία! – Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ώρες αγωνίας για την Αυξεντία!

Η Αυξεντία είναι ένα από τα τα πιο αγαπητά πρόσωπα και ειδικά για την Ελισάβετ. Πριν από πολλά χρόνια αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό και έγινε στήριγμα για την ανιψιά της όταν εκείνη παιδάκι βρήκε καταφύγιο στη μονή.

Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!
Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!

Μάλιστα η επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι την γέμισε χαρά, καθώς την έχει και πάλι δίπλα
της. Τον τελευταίο καιρό όμως η Αυξεντία έχει περάσει πολλά και η υγεία της είναι ιδιαίτερα κλονισμένη. Η μοναχή αρχίζει να ξεχνάει. Όσοι είναι κοντά της συνειδητοποιούν ότι έχει τα πρώτα συμπτώματα άνοιας και φοβούνται μήπως της συμβεί κάτι.

Έτσι η Ελισάβετ και η Φιλαρέτη φροντίζουν να βρίσκονται διαρκώς κοντά της, ενώ η Κασσιανή μη δίνοντας την απαραίτητη σημασία για την κατάσταση της και χωρίς ίχνος ανθρωπιάς αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την άνοια της για να μάθει για την υπόθεση του Διακοσάββα.

Λίγες μέρες αργότερα μια αναπάντεχη εξέλιξη θα αναστατώσει τους πάντες. Συγκεκριμένα ένα βράδυ η Αυξεντία εξαφανίζεται από το μοναστήρι, προκαλώντας πανικό σε όλους. Οι μοναχές δεν την βρίσκουν στο κελί της και ανήσυχες ενημερώνουν την Ηγουμένη.

Μέσα σε λίγα λεπτά η είδηση φτάνει κάτω στο χωριό και όλοι βγαίνουν στους δρόμους και την ψάχνουν. Ο Λευτέρης και η Ελισάβετ τρελαίνονται από την αγωνία τους, καθώς φοβούνται μήπως έχει συμβεί κάτι κακό.

Οι ώρες που ακολουθούν είναι γεμάτες αγωνία, με όλη την Γερακιανή στο πόδι να οργώνει το χωριό και το δάσος, προκειμένου να την βρουν σώα.

 

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24