Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Θέμης παγιδεύει την. Κασσιανή! Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler – Ο Θέμης παγιδεύει την. Κασσιανή! Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Θέμης παγιδεύει την. Κασσιανή!

Συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Κακούρης είπε: «Όταν στα παιδιά πας κόντρα σε κάτι, εκείνα πάνε πιοβαθιά γιατί είναι η φύση τους τέτοια. Είναι η ηλικία και είναι και τα όρια που ψάχνουν. Όπως και ησχέση μας, η οποία θα δοκιμαστεί ανάμεσα σε γονιό και παιδί.Δοκιμάζεται και είναι σαν τιςπρόβες, που λέμε, για να βγουν μετά στον έξω κόσμο. Θα τις κάνεις με τους ανθρώπους πουείναι πιο κοντά σου, ακόμα και αν δεν το ξέρεις θα το καταλάβεις αργότερα μεγαλώνοντας»

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ντάνος γίνεται ο εφιάλτης του Δημοσθένη!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ντάνος γίνεται ο εφιάλτης του Δημοσθένη!

«Η έλξη δύο ανθρώπων μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που φέρει ο καθένας, είτε ως χαρακτήρας, είτε ως επάγγελμα», τόνισε ο αγαπημένης πρωταγωνιστής της σειράς.Για την σχέση του Πέτρου κα της Ελισάβετ εξήγησε, ότι σίγουρα ως πατέρας έχει το άγχος και τον φόβο μήπως ο γιος του επηρεαστεί και παρασυρθεί από έναν έρωτα που φαίνεται ανεκπλήρωτος, ωστόσο ακόμα δεν γνωρίζει αν θα παρέμβει στη σχέση των δύο ηρώων. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο ισχυρός άντρας, Θέμης Καστρινός θα ξανά βρεθεί στο μοναστήρι και αυτή τη φορά για να δηλώσει το ενδιαφέρουν του για τα κτήματα της μονής.
Θα δούμε την Φιλαρέτη να φεύγει από την θέση της ηγουμένης, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε όλο αυτό βασίζεται πάνω σε μια καλοστημένη παγίδα εναντίον της
Κασσιανής. Άραγε αυτή η παγίδα θα στηθεί με τον Θέμη Καστρινό; Το σίγουρο είναι πως έρχονται πολλές ανατροπές!

Η Βάνια… και η εντυπωσιακή παρουσία της…
Σε τι βασίζεται;

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση της σειράς και το τραγούδι των τίτλων που ερμηνεύει η μοναδική Ελένη Βιτάλη.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Tέλος το μαρτύριο για την Μαρίνα
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Tέλος το μαρτύριο για την Μαρίνα
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24