Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Σταυρινός ξεσκεπάζει τον αδερφό του! Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler – Ο Σταυρινός ξεσκεπάζει τον αδερφό του!  – Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Σταυρινός ξεσκεπάζει τον αδερφό του!

Ο Θέμης για ακόμα μία φορά συναντά την Φιλαρέτη και της μιλά για τα μεγάλα οικονομικά κίνητρα που ίσως να κρύβονταν πίσω από την εξαφάνιση του γιου της. Εκείνη, ακούγοντας τον αναρωτιέται αν ποτέ καταφέρει να μάθει την αλήθεια και αν βρει το παιδί της. Την ίδια ώρα, ο Βίκος βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν όλο και πιο πολύ.

Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!
Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!

Ο Καστρινός είναι σίγουρος πως εκείνος ευθύνεται για την δολοφονία της γυναίκας του και είναι αποφασισμένος να φτάσει στην αλήθεια και να τον εκδικηθεί με το ίδιο νόμισμα. Έτσι λοιπόν, μαζί με τον Παράσχο καταστρώνουν ένα νέο σχέδιο: να ενοχοποιήσουν κάποιον άλλον για την δολοφονία της Αγγελικής.

Ο Βίκος πληρώνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να έχει σύμμαχο μια γυναίκα, η οποία θα θολώσει τα νερά του Θέμη και θα οδηγήσει τις έρευνες του αλλού. Στο μεταξύ, η Κύρα φοβούμενη για την Αλεξία, ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Θέμη την σχέση της με τον Βίκο. Πίσω στη Γερακιανή, ο Σταυρίνος αρχίζει να καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζει ο αδερφός του εναντίον του.

Οι υποψίες του μεγαλώνουν έπειτα από όλα όσα βγαίνουν στην επιφάνεια για την επίθεση που δέχτηκε εκείνος και η Τασούλα… Συνειδητοποιεί πως όσα του έλεγε η Γιάννα τόσο καιρό για τον Μπόγρη είναι αλήθεια και πως ο αδερφός τελικά είναι αδίστακτος και ικανός για όλα.

Ακολουθήστε το Epeisodia.gr στο Facebook και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24