Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Σαράντος μαθαίνει την αλήθεια για τον Γεράσιμο! Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler – Ο Σαράντος μαθαίνει την αλήθεια για τον Γεράσιμο! – Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Σαράντος μαθαίνει την αλήθεια για τον Γεράσιμο!

Ο Σαράντος, που τον παίζει ο Νίκος Γκέλια, η ήρεμη δύναμη της Γερακιανής ενώ γνώριζε για το παρελθόν του πατέρα του, του εξαφανισμένου Διακοσάββα, δε έπαψε ποτέ να ελπίζει σε ένα πιο όμορφο μέλλον και να το διεκδικεί, επιθυμώντας να δώσει την παλιά δόξα στο οικογενειακό του όνομα.

Ο Σαράντος του σήμερα έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τις ισορροπίες του ερχόμενος απέναντι στην αλήθεια καθώς έχει μάθει κάποια πράγματα αναφορικά με τον πατέρα του, ενώ έχει έρθει κοντά και με τη Γιάννα.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

kotsip

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24