Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Πέτρος σε θανάσιμο κίνδυνο! Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler – Ο Πέτρος σε θανάσιμο κίνδυνο! Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Πέτρος σε θανάσιμο κίνδυνο!

Κι ενώ στη μονή καλούνται να αντιμετωπίσουν μεγάλες αλλαγές, ο θάνατος της Αγγελικής έχει ταράξει τις ισορροπίες στο σπίτι του Θέμη. Η Αλεξία αρχίζει τις κρυφές συναντήσεις με τον Βίκο.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ντάνος γίνεται ο εφιάλτης του Δημοσθένη!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ντάνος γίνεται ο εφιάλτης του Δημοσθένη!

Αρχικά η νεαρή του τηλεφωνεί με σκοπό να του δώσει το γράμμα που του άφησε η μητέρα. Έπειτα από αυτό το ραντεβού τους, η ανάγκη να συναντιούνται πιο συχνά και να παρηγορεί ο ένας τον άλλον, μεγαλώνει.

Η Αλεξία και ο Βίκος έρχονται πιο κοντά, όμως ο Παναγιώτης τους τσακώνει και ζητά εξηγήσεις από την αγαπημένη του. Λίγο αργότερα μαθαίνει και ο Θέμης για την συνάντηση της κόρης του με τον θανάσιμο εχθρό του. Έξαλλος απαιτεί να σταματήσει να τον βλέπει. Τότε, η Αλεξία ξεσπά, στρέφεται εναντίον της οικογένεια της και ξεκαθαρίζει ότι είναι δικαίωμα της να συναντά όποιον θέλε.

Έτσι, η κόρη του Καστρινού συνεχίζει να αναζητά αφορμές για να βρίσκεται με τον εραστή και δολοφόνο της μητέρας της αποκαλύπτοντας του κάποια κομμάτια από τη ζωή της Αγγελικής…

Η πόρτα της αποθήκης που είναι κλειδωμένοι η Ελισάβετ και ο Πέτρος, επιτέλους, ανοίγει. Η κατάσταση της υγείας του Πέτρου έχει χειροτερεύσει. Σε μια άλλη αποθήκη, ο Θέμης περιμένει για να βρεθεί επιτέλους με τον απαγωγέα. Ο Βίκος καταφτάνει πρώτος, με σκοπό να πάρει την εκδίκησή του.

Η Βάνια… και η εντυπωσιακή παρουσία της…
Σε τι βασίζεται;

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση της σειράς και το τραγούδι των τίτλων που ερμηνεύει η μοναδική Ελένη Βιτάλη.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Tέλος το μαρτύριο για την Μαρίνα
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Tέλος το μαρτύριο για την Μαρίνα
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24