Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Παράσχος στα χέρια του Βίκου! ! Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler –  Ο Παράσχος στα χέρια του Βίκου!- Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Παράσχος στα χέρια του Βίκου!

Το μεγαλύτερο λάθος της Κύρας είναι η αυτοπεποίθησή της. Η εμπιστοσύνη της στην ανώτερη ευφυία της θα είναι η αιτία της πτώσης της. Όμως, πριν κάνει την «έξοδό» της από τη σκηνή, η ηρωίδα την οποία υποδύεται η Λουκία Παπαδάκη, αφήνει πίσω της ένα μήνυμα. Ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα για την περίπτωση που κάτι κακό της συμβεί.

Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!
Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!

Το συγκεκριμένο μήνυμα θα πέσει στα χέρια του Βίκου, ο οποίος θα πληροφορηθεί με οργή ότι ο Παράσχος γνωρίζει όλη την αλήθεια. Ο Βίκος διατάζει να του φέρουν στον Παράσχο, τον οποίο οδηγούν σε μια απομονωμένη αποθήκη.

Στόχος του Βίκου είναι να μάθει όλες τις πληροφορίες που έχει στην κατοχή του ο συνεργάτης του.

Είναι αυτή η στιγμή που θα αποκαλυφθεί το μυστικό του Παράσχου;

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24