Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Μαγγίνας εντόπισε τον Λουκά! Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler – Ο Μαγγίνας εντόπισε τον Λουκά! – Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Μαγγίνας εντόπισε τον Λουκά!

Ο Σταυρίνος σχεδιάζει να ξαναπιάσει τη δουλειά που είχε πριν το ατύχημα. Ο Βίκος ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να θολώσει τα νερά του Καστρινού, με άτομο που θα μεταφέρει ψεύτικες πληροφορίες για τη δολοφονία της Αγγελικής. Μόνο που στο μαγαζί του Καστρινού η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, αφού ο Μαγγίνας που έχει εντοπίσει τον Λουκά, τον έχει στριμώξει πολύ άσχημα: «Πουλάκι μου, κοίτα τύχη βουνό! Αλλού σ’ έψαχνα, στην Πάτρα σε βρήκα!

Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!
Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!

Είσαι τελειωμένος τώρα πια», τον απειλεί και η Θάλεια προσπαθεί να βοηθήσει. Στην αντίδραση του Λουκά θα δει ένα πρόσωπο που δεν έχει δει ξανά: «Εξαφανίσου! Μην μπλέκεις στις δουλειές μου». Ο Θέμης φτάνει εκεί και προσπαθεί να βάλει μια τάξη στο μαγαζί του, όταν στην καρέκλα του γραφείου του θα βρεθεί ο Μαγγίνας. «Εμαθα ζητάς απαντήσεις για τον φόνο της γυναίκας σου! Εγώ θα σου τις δώσω», του λέει. Η Βετάρα εμφανίζεται από το πουθενά στην είσοδο.

Ο Σταυρίνος κάνει μια πρόταση στην Ολγα και ο Σαράντος στη Γιάννα.

 

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24