Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Καστρινός μαθαίνει ποιος σκότωσε την γυναίκα του! Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler – Ο Καστρινός μαθαίνει ποιος σκότωσε την γυναίκα του! – Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Καστρινός μαθαίνει ποιος σκότωσε την γυναίκα του!

Ο θάνατος της Αγγελικής θα μείνει για πάντα ανοιχτεί πληγή στην οικογένεια της, αλλά και στον εραστή της. Ο Βίκος πλημμυρίζεται από τύψεις που εξαιτίας του δολοφονήθηκε η γυναίκα της ζωής του, όμως μέχρι τώρα δεν τολμά να ομολογήσει την αλήθεια.

Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!
Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!

Στα επόμενα επεισόδια, ο αδίστακτος άντρας, συνεχίζει το σχέδιο του, προκειμένου να θολώσει τα νερά του Θέμη, χρησιμοποιώντας την Βέτα. Εκείνη ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του, υποδεικνύει τον πρώην σύντροφο της, Μπάμπη, ως ηθικό αυτουργό του φόνου, της Αγγελικής. Όταν λοιπόν, ο Καστρινός μαθαίνει ποιος έκοψε το νήμα της ζωής της γυναίκας του, αποφασίζει να τον συναντήσει, αλλά δεν προλαβαίνει καθώς ο Μπάμπης, είναι ήδη νεκρός. Την ίδια ώρα, ο Βίκος είναι βέβαιος πως κατάφερε να πείσει τον Καστρινό, για το ποιος τελικά είναι ο δολοφόνος της γυναίκας του, όμως ξέρει πως δεν συνέβη το ίδιο και με την Κύρα.

Η μητέρα της αδικοχαμένης Αγγελικής, είναι σίγουρη ότι ο Βίκος βρίσκεται πίσω από τον θάνατο της. Έτσι, ο Βίκος γνωρίζοντας ότι είναι ένα βήμα πριν ανακαλύψει την αλήθεια την επισκέπτεται και σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, μαζί του έχει και το όπλο του.

Ο Βίκος και η Κύρα έρχονται αντιμέτωποι σε μια έντονη αντιπαράθεση, όπου εκείνος παραδέχεται την αλήθεια. Δηλαδή πως εμπλέκεται στην δολοφονία της κόρης της. Τότε η Κύρα απαιτεί να μάθει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24