Μαύρο Ρόδο Spoiler: Λιπόθυμη στο κελί της η Ελισάβετ! Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler – Λιπόθυμη στο κελί της η Ελισάβετ! – Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Λιπόθυμη στο κελί της η Ελισάβετ!

Ο Πέτρος συνεχίζει τις προσπάθειες του να επικοινωνήσει με την Ελισάβετ, αλλά δεν το καταφέρνει, γεγονός που τον καταρρακώνει μέρα με τη μέρα περισσότερο. Η Αλεξία, βλέποντας τον αδερφό της σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μακριά από την γυναίκα που αγαπά,  αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!
Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!

Συγκεκριμένα, πηγαίνει η ίδια στη μονή για να μιλήσει στην Ελισάβετ και να λυθεί η παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ εκείνης και του αδερφού της. Η κίνηση αυτή δίνει ελπίδες στον Πέτρο, που πιστεύει ότι η αγαπημένη του θα δεχτεί να την δει. Και πράγματι, λίγο αργότερα, η Αλεξία πηγαίνει στη μονή, όμως φτάνοντας στο κελί της αντικρίζει μια εικόνα που την πανικοβάλει…Η Ελισάβετ είναι λιπόθυμη στο έδαφος. Η Αλεξία τρομάζει και φωνάζει για βοήθεια. Ο Γεράσιμος που την ακούει αμέσως πηγαίνει στο κελί και μαζί με την Αλεξία προσπαθούν να την συνεφέρουν. Όταν ανακτά τις αισθήσεις, η Ελισάβετ λέει στην Αλεξία πως τον τελευταίο καιρό έχει συχνά ζαλάδες.

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος, γεμάτος αγωνία, τηλεφωνεί στην αδερφή του για να μάθει τι γίνεται, όμως εκείνη δεν απαντά στις κλήσεις του. Οι μέρες περνούν και οι αδιαθεσίες της Ελισάβετ
συνεχίζονται, ώσπου καταλαβαίνει πως είναι έγκυος, γεγονός που την ταράζει, καθώς δεν ξέρει πως να διαχειριστεί όσα της συμβαίνουν.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24