Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η κόρη του Πέτρου και της Ελισάβετ! Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler -Η κόρη του Πέτρου και της Ελισάβετ! – Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η κόρη του Πέτρου και της Ελισάβετ!

Το τέλος της αγαπημένης σειράς πλησιάζει και οι πρωταγωνιστές βρίσκουν ο καθένας το αντίστοιχο φινάλε. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα σμίξουν ξανά όταν η Κασσιανή πετάει έξω από το μοναστήρι τη νεαρή δόκιμη. Εκείνη είναι σε απόγνωση καθώς η εγκυμοσύνη της έχει προχωρήσει αρκετά. Ο Πέτρος όμως είναι εκεί για να της προσφέρει εκ νέου την αγκαλιά και την αγάπη του. Όσα χρειάζεται τελικά για να νιώσει ασφάλεια για το μέλλον το δικό της και του παιδιού που θα έρθει σε λίγο στον κόσμο.

Survivor Spoiler: Παρουσιάστρια έκπληξη στον Άγιο Δομίνικο
Survivor Spoiler: Παρουσιάστρια έκπληξη στον Άγιο Δομίνικο

Το ζευγάρι έχοντας περάσει πάρα πολλά, θα κάνει όλα τα εμπόδια στην άκρη για να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση τους. Και τότε η Ελισάβετ θα συνειδητοποιήσει πως έπρεπε να είναι μαζί με τον Πέτρο από καιρό. Άδικα ένιωθε θυμό κι αδικημένη απέναντί του, γιατί αυτός ήταν πάντα εκεί για να τη διεκδικήσει και να τη στηρίξει.

Οι δυο τους θα παραμείνουν για ένα διάστημα στη Γερακιανή μαζί με την κόρη τους, στο σπίτι του Λευτέρη. Θα παντρευτούν και θα στήσουν το σπίτι τους εκεί. Πολλά και δυσάρεστα θα συμβούν γύρω τους, όπως ο θάνατος του Βίκου και η αυτοκτονία του Γεράσιμου.

Μετά από λόγο καιρό θα πάνε στη Φλωρεντία όπου περιμένει η υποτροφία του Πέτρου για να συνεχίσει τις σπουδές του. Εκεί θα έχει την ευκαιρία και η Ελισάβετ να ανοίξει τα φτερά της και να σπουδάσει αυτό που την ευχαριστεί περισσότερο.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24