Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η απόπειρα αυτοκτονίας του Γεράσιμου! Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler –  Η απόπειρα αυτοκτονίας του Γεράσιμου! Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η απόπειρα αυτοκτονίας του Γεράσιμου!

Η Ελισάβετ είναι μαζί με τον Γεράσιμο, ο οποίος προσπαθεί να την πείσει να ξαναγυρίσει στη Γερακιανή. Μάλιστα, της τονίζει πως δεν ανήκει στην Πάτρα και πως δεν της ταιριάζει αυτός ο τρόπος ζωής. Τα λόγια του προβληματίζουν την κοπέλα, η οποία σκέφτεται σοβαρά να επιστρέφει.

42 ευρώ σουίτα με πρωινό και η θάλασσα στο πιάτο: Η χώρα δίπλα στην Ελλάδα με τις εξωφρενικά χαμηλές τıμές
42 ευρώ σουίτα με πρωινό και η θάλασσα στο πιάτο: Η χώρα δίπλα στην Ελλάδα με τις εξωφρενικά χαμηλές τıμές

Οι μέρες περνούν και ο Γεράσιμος εξακολουθεί να συμπεριφέρεται περίεργα, ενώ δεν μπορεί να δεχτεί πως η Ελισάβετ συνεχίζει να είναι μαζί με τον Πέτρο. Μάλιστα, χάνει εντελώς τον εαυτό του και πάνω στην απελπισία του αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του. Συγκεκριμένα, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας με ένα όπλο. Όμως, εκείνη τη στιγμή, τον βλέπουν ο Θέμης και η Αλεξία και προσπαθούν να τον σταματήσουν.

Η Βάνια… και η εντυπωσιακή παρουσία της…

Σε τι βασίζεται;

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση της σειράς και το τραγούδι των τίτλων που ερμηνεύει η μοναδική Ελένη Βιτάλη.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

kotsip

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24