Μαύρο Ρόδο Spoiler: Επιβεβαίωσε on camera το τέλος της σειράς... Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler – Επιβεβαίωσε on camera το τέλος της σειράς… – Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Επιβεβαίωσε on camera το τέλος της σειράς…

Η Λουκία Παπαδάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή και επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι το «Μαύρο Ρόδο» δεν θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν.

Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!
Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!

«Στο Μαύρο Ρόδο ξεπέρασα την τραυματική εμπειρία της γιαγιάς. Με τον Λεωνίδα Κακούρη είμαστε φίλοι από τη σχολή. Η Κύρα είναι μια συναρπαστική προσωπικότητα με συντηρητικά στοιχεία. Θέλω να λένε για το Μαύρο Ρόδο τι κρίμα που τέλειωσε, παρά “πάλι αυτό το πράγμα μπροστά μας”. Είμαι υπερήφανη που πάρθηκε αυτή η απόφαση γιατί πραγματικά είναι μια αγαπημένη σειρά. Θα ήταν κρίμα να θολώσει και να θαμπώσει. Η Κύρα έχει σκοπό να αποκαλύψει τους δολοφόνους της κόρης της», είπε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη.

 

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24