Μαύρο Ρόδο Spoiler: Εγκυμοσύνη σοκ για την Ελισάβετ! Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler –  Εγκυμοσύνη σοκ για την Ελισάβετ! – Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Εγκυμοσύνη σοκ για την Ελισάβετ!

Η εγκυμοσύνη της Ελισάβετ θα σκάσει σαν βόμβα, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Μπορεί το ζευγάρι αυτό να έχει περάσει από σαράντα κύματα, όμως το τέλος θα είναι στολισμένο με τριαντάφυλλα. Όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους θα παραμείνουν μαζί, ενωμένοι, μακριά από όλους και από όλα όσα τους προβληματίζουν.

Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!
Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!

Φαίνεται πως η τηλεοπτική ιστορία θα ακολουθήσει το ομώνυμο βιβλίο, ως προς το φινάλε. Μπορεί οι αλλαγές να ήταν πολλές κατά τη μεταφορά του βιβλίου της Ελένης Καπλάνη στην τηλεόραση, όμως το τέλος θα παραμείνει ίδιο.

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα ζήσουν μαζί στη Φλωρεντία, δίνοντας ένα τέλος στα βάσανά τους. Εκεί, η Ελισάβετ θα μάθει για την εγκυμοσύνη της και το ζευγάρι θα παντρευτεί κρυφά από όλους.

Μόλις το κοριτσάκι τους έρθει στον κόσμο και ο Πέτρος τελειώσει με τις σπουδές του, θα επιστρέψουν στην Γερακιανή, όπου όλοι θα τους υποδεχτούν με χαρά. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος θα ζήσουν ευτυχισμένοι, μαζί με την όμορφη κορούλα τους που θα τους αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24