«Ματιές» της Γουλβς για Ποντένσε

Ο Ποντένσε στην πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις τόσο σε Ελλάδα όσο και στο Europa League, έχοντας 8 γκολ και 9 ασίστ σε σύνολο 41 εμφανίσεων και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από ομάδες του εξωτερικού.

Ποντένσε

Σύμφωνα με το Φως των Σπορ η Γουλβς ενδιαφέρεται για Ποντένσε. Η ομάδα έκπληξη της Premier League που κάνει μια σούπερ χρονιά υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου  Εσπιρίτο Σάντο. Μια ομάδα με την οποία συνδέεται στενά ο ατζέντης Ζόρζε Μέντες.

Ο Μέντες λοιπόν που έχει σχέσεις και με τον Ολυμπιακό, καθώς είναι ατζέντης τόσο του Ποντένσε όσο και του Σα τον οποίο προσπαθούν να κρατήσουν στο Λιμάνι οι ερυθρόλευκοι, δεν αποκλείεται να παίξει τον ρόλο του στην υπόθεση. Αυτό γιατί ο μεγαλοατζέντης θέλει να πιέσει στην υπόθεση του Σα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ίσως χρησιμοποιεί το ενδιαφέρων των Άγγλων για τον βραχύσωμο επιθετικό προς την κατεύθυνση αυτή.

Όπως και να έχει, ως ώρας δεν υπάρχει κάτι απτό επί του θέματος, με τον Ποντένσε να είναι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό, και τους ερυθρόλευκους να θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, μιας και ο Μαρτίνς τον θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας που «στήνει» ενόψει της νέας σεζόν.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης