Ο Νικήτας, ο Χριστόφορος και ο Νίκος Π. ας πούμε ότι δεν είχαν μία τόσο καλή ημέρα.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίζεται και την Τρίτη 17/05 στο MasterChef 6 του STAR., και περιμένουμε μια ακόμα δυνατή μονομαχία αποχώρησης. Ποιος θα είναι ο παίχτης που θα μας χαιρετήσει σήμερα;

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο φετινός διαγωνισμός μαγειρικής του STAR όμως η πορεία δεν ήταν η αναμενόμενη. Οι έχοντες τα ηνία του MasterChef το γνωρίζουν και ετοιμάζουν σημαντικές αλλαγές για του χρόνου. Αλλα ακόμα έχουμε ψωμί στην φετινή χρονιά.

Η Καλλιόπη σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της και κέρδισε το Τεστ Δημιουργικότητας. Αυτό σημαίνει ότι στην επόμενη και τελευταία Ομαδική Δοκιμασία, θα έχει τα πλεονεκτήματα με το μέρος της.

Ότι και να πούμε για την εξέλιξη της είναι λίγο. Να κρατήσουμε ότι χωρίς πολλά και χωρίς πολλες ίντριγκες πηγαίνει ολοταχώς για πεντάδα. Με τα πλεονεκτήματα που πήρε στην ομαδική έχει καλές πιθανότητες.

Τον Παναγιώτη ακολούθησαν στον εξώστη η Καλλιόπη Μπεζαντέ, με τη νίκη της στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, η Ελπίδα Μορφούλη και ο Γιάννος Σδούγκας.

Οι πιο αδύναμες προσπάθειες :

Ο Νικήτας, ο Χριστόφορος και ο Νίκος Π. ας πούμε ότι δεν είχαν μία τόσο καλή ημέρα. Λίγο ο λιγοστός χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους, λίγο τα περιορισμένα υλικά… όλα αυτά τους οδήγησαν στον «τάκο».

Νικήτας, Χριστόφορος, Νικος και ποιος είναι ο αδύναμος κρίκος;

Δείτε ποιος παίχτης αποχωρεί εδώ:

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24