Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη NOVA για το συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας χωρίς να αποκλείει κάτι. Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε πως Μανωλάς και Λοβέρα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν αφού βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Όσα είπε ο Μαρτίνς:

«Θέλει επιστροφή του Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός»
«Θέλει επιστροφή του Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός»

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Νομίζω πως θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Θα κρύβει δυσκολίες το παιχνίδι. Ελπίζω σε πολύ καλή παρουσία και νίκη, που είναι ο στόχος».

Για το τι θα ήθελε να βελτιώσει: «Υπάρχουν πράγματα. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική λειτουργία. Δουλεύουμε πολύ καλά και προετοιμάζουμε πολύ καλά τα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν πολλά να ζητήσω εκτός από την επιθετική λειτουργία. Στη διάρκεια της χρονιάς έχουμε άριστη οργάνωση, αφοσίωση και ισορροπία».

Για τους Μανωλά και Λοβέρα: «Με την έννοια του αγωνιστικού ρυθμού δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι όμως σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Σε πολύ καλό επίπεδο. Γενικότερα είναι ήδη έτοιμοι και μπορούν να προσφέρουν από την Τετάρτη κιόλας».

Για τις μεταγραφές: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα που έχουμε. Είναι μία ομάδα πλήρης. Ωστόσο η αγορά είναι ανοιχτή, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι προτάσεις θα έρθουν στο γραφείο του προέδρου για αγορές, πωλήσεις και αποχωρήσεις. Θα αντιδράσουμε εάν κάτι συμβεί (μεταγραφικά)».

Για το Κόπα Άφρικα και την πανδημία: «Τον έλεγχο δεν τον έχουμε ποτέ. Να παίρνουμε τα μέτρα ασφάλειας και να είμαστε προσεκτικοί. Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως έχουμε τον έλεγχο».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24