Ο Πέδρο Μαρτίνς όπου αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Σα αλλά και για τις εμφανίσεις του με τα ερυθρόλευκα

Στην πορτογαλική ιστοσελίδα zerozero μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς όπου αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Σα αλλά και για τις εμφανίσεις του με τα ερυθρόλευκα και γενικότερα την παρουσία του.

Ο Μαρτίνς, στις δηλώσεις του, που προβλήθηκαν στην ιστοσελίδα zerozero, τόνισε πως: «Συνήθως, σε όποια ομάδα πάω δεν παίρνω μαζί μου, δικούς μου παίκτες. Ο Σα ήταν ποδοσφαιριστής μου στην Μαρίτιμο, αλλά μετά είχε την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω, πηγαίνοντας στην Πόρτο! Εκεί όμως, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για αυτόν, καθώς με τον Κασίγιας, δεν έπαιζε πολύ. Δεν είχε υψηλό κίνητρο και έτσι στα τέλη Αυγούστου, εξέφρασε την επιθυμία του, να αποχωρήσει. Έτσι, υπήρξε η δυνατότητα να συνεργαστώ και πάλι με τον Σα, φέρνοντας τον στον Ολυμπιακό, με την μορφή δανεισμού και μια… βολική οψιόν αγοράς».

Ποια τα δεδομένα με Μαρθελίνο;
Ποια τα δεδομένα με Μαρθελίνο;
Επίσης, για την πρόοδο του Σα, ο 50χρονος προπονητής δήλωσε: «Αρχικά, νιώθω τον Σα δικό μου παίκτη και έχει γενικά πολλές δυνατότητες. Όταν ήρθε στον Ολυμπιακό, ήταν η πρώτη φορά που ‘έβγαινε’ από την Πορτογαλία και ήθελε κάποιο χρόνο προσαρμογής. Κάτι που είχε περισσότερο στην Μαρίτιμο και λιγότερο στην Πόρτο. Γνωρίζοντας τις αρετές του, δεν πίστευα ότι θα βελτιωθεί τόσο πολύ και σε σύντομο διάστημα. Ήταν ακρογωνιαίος λίθος των επιτυχιών μας, ειδικά στα ματς της Ευρώπης. Ήταν φανταστικός».
Βραζιλιάνος από την… Αγγλία!
Βραζιλιάνος από την… Αγγλία!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24