Μαρτίνς: «Ήμασταν κακοί, δεν σεβαστήκαμε τον σύλλογο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε προβληματισμένος και έκανε λόγο για έναν κακό Ολυμπιακό απέναντι στον ΟΦΗ...

Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Κρήτη με σκορ 1-0, με αντίπαλο τον ΟΦΗ, με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, να αναφέρει αρκετά στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Ο Πορτογάλος είπε για:
Το ματς με τον ΟΦΗ: Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να δείχνουμε κανένα σεβασμό στον αντίπαλο. Αυτό το πληρώσαμε. Δεν σεβαστήκαμε όχι μόνο τον αντίπαλο, αλλά ούτε τον Ολυμπιακό, τη φανέλα της ομάδας. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο για όποιον παίζει σε αυτή την ομάδα”.
Το πως πήγε ο αγώνας: Ο ΟΦΗ έπαιξε όπως τον περίμενα. Είναι ομάδα συμπαγής και δυνατή. Έπαιξε όπως έλεγα όλη την περασμένη εβδομάδα. Το αποτέλεσμα, όμως, έχει να κάνει με εμάς, όχι με τον ΟΦΗ. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ήμασταν κακοί… Ο κακός Ολυμπιακός ηττήθηκε.
Την συνέχεια: Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε άλλη απόδοση. Παίζει ρόλο η έλλειψη τύχης, αλλά δεν θα το πούμε αυτό για σήμερα. Σήμερα φταίξαμε εμείς. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα μέσα από τη δουλειά μας.

Διάβασε επίσης