Μαρτίνς: «Είμαι ευλογημένος με αυτή την ομάδα!»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μόλις ολοκληρώθηκε μία παλικαρίσια πρόκριση από τον Ολυμπιακό έκανε δηλώσεις και ήταν εμφανές το πόσο ικανοποιημένος ήταν....


Ο Πέδρο Μαρτίνς, είδε τον Ολυμπιακό λίγα λεπτά πριν το φινάλε το ξανακάνει και πάλι. Με μυαλό ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έδωσε παλικαρίσια πρόκριση και «έκλεισε» στόματα, παρά το χειρουργείο από τον Γκεστράνιους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς:

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι εύκολο για εμάς έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να τα καταφέρουμε απέναντι στον Άρη που έχει πολύ καλή ομάδα. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ξέραμε πως θα είναι δύσκολο καθώς είναι μια ομάδα που δίκαια είναι στην 2η θέση στο πρωτάθλημα.

Δεν έχω λόγια για την ομάδα, είμαι ευλογημένος με αυτή την ομάδα τα παιδιά τα δίνουν όλα παρά την κούραση και αυτό είναι το πνεύμα που μας χαρακτηρίζει. Μας εξέπληξε ο Μπουχαλάκης, ήταν σπάνιο, όμορφο γκολ και μας χάρισε την πρόκριση. Ήταν ειρωνικό και αυτό ανέφερα μετά το γκολ έπειτα από το ματς που είχαμε δει».

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης