Χείμαρρος στα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης προς τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ μεταξύ άλλων και για τους ορισμούς των διαιτητών.

Χείμαρρος στα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης προς τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ μεταξύ άλλων και για τους ορισμούς των διαιτητών.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέθεσε για ακόμα μια φορά τον αρχιδιαιτητή κατά τη διάρκεια της συνάντησης των έξι των πλέι-οφ στα γραφεία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης προς τον Στιβ Μπένετ:

«Πρέπει να σηκώσεις τα τηλέφωνα να μιλήσεις με όλες τις ομοσπονδίες, με όλους τους διαιτητές που γνωρίζεις αυτά τα 30 χρόνια που μας είπες στο βιογραφικό σου, το οποίο βέβαια έπρεπε να μας δώσεις τον Αύγουστο και όχι σήμερα. Ομως στην πραγματικότητα εσύ επίτηδες δεν φέρνεις καλούς διαιτητές για τον απλούστατο λόγο ότι θέλεις να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι οι Έλληνες είναι καλύτεροι.

Κι έτσι να ορίζει ο Μάνταλος τους φίλους του όπως κάνει μέχρι σήμερα. Σου ξέφυγε και είπες κάτι κόντρα σε όσα έχουμε συμφωνήσει σαν Big-4 και κόντρα σε όσα έχουμε ψηφίσει σε επίπεδο επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Σας λέμε να βοηθήσουμε όλοι να έρθουν καλοί διαιτητές αφού δεν μπορείτε. Λέτε παραμύθια στον κόσμο ότι τους διαιτητές θα τους φέρνει ο Ολυμπιακός, θα τους φέρνει ο Μαρινάκης. Βρείτε τους λοιπόν μόνοι σας. Αλλά να ξέρετε ότι αν δεν έρθουν ελίτ διαιτητές και τοπ διαιτητές πρώτης κατηγορίας από τοπ πρωταθλήματα εμείς δεν θα αφήσουμε την ομάδα να πάει σε σφαγή. Αρκετά έχει αλλοιωθεί το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24