Μαρινάκης: «Η αγάπη σας και το χαμόγελό σας μου δίνει δύναμη να συνεχίσω» (pic)

Το δικό του μήνυμα ενόψει των σημερινών εκλογών έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.


Ημέρα εκλογών είναι η σημερινή, καθώς σήμερα πραγματοποιούνται οι Διοικητικές και Αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και οι Ευρωεκλογές.

Με αφορμή την σημερινή ημέρα ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηγέτης του Ολυμπιακού ανέφερε πως σήμερα η χώρα  αλλάζει σελίδα, αλλά και πως σήμερα οι πολίτες του Πειραιά αποφασίζουν, ώστε να συνεχίσει ο Πειραιάς να είναι Νικητής και περήφανος.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Καλημέρα σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες. Κάθε φορά που ανοίγουν οι κάλπες είναι μια γιορτή και μια νίκη για τη Δημοκρατία. Σήμερα στέλνουμε μήνυμα αλλαγής σελίδας για την χώρα και οριστικής ρήξης με τον λαϊκισμό, το ψέμα και την κοροϊδία.

Σήμερα, εδώ στο μεγάλο λιμάνι αποφασίζουμε να συνεχίσει ο Πειραιάς να είναι Νικητής και περήφανος. Από αύριο, όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε δυναμικά για τον Πειραιά της λεβεντιάς, του φιλότιμου, της ανάπτυξης, τον Πειραιά της καρδιάς μας. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς που περπατήσαμε μαζί όλες τις γειτονιές της πόλης μας, αγκαλιαστήκαμε και μιλήσαμε κοιτώντας ο ένας τον άλλο στα μάτια.

Όλους εσάς που μας ενώνει το ίδιο πάθος για τον Πειραιά και οι ίδιες αξίες. Ευχαριστώ τους εθελοντές μας που ακόμη και σήμερα καθαρίζουν την πόλη από τα φυλλάδια και τις κάρτες όλων των συνδυασμών. Η αγάπη σας και το χαμόγελό σας μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να είμαι δίπλα σας και να προσφέρω στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω καθημερινά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλημέρα σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες. Κάθε φορά που ανοίγουν οι κάλπες είναι μια γιορτή και μια νίκη για τη Δημοκρατία. Σήμερα στέλνουμε μήνυμα αλλαγής σελίδας για την χώρα και οριστικής ρήξης με τον λαϊκισμό, το ψέμα και την κοροϊδία. Σήμερα, εδώ στο μεγάλο λιμάνι αποφασίζουμε να συνεχίσει ο Πειραιάς να είναι Νικητής και περήφανος. Από αύριο, όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε δυναμικά για τον Πειραιά της λεβεντιάς, του φιλότιμου, της ανάπτυξης, τον Πειραιά της καρδιάς μας. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς που περπατήσαμε μαζί όλες τις γειτονιές της πόλης μας, αγκαλιαστήκαμε και μιλήσαμε κοιτώντας ο ένας τον άλλο στα μάτια. Όλους εσάς που μας ενώνει το ίδιο πάθος για τον Πειραιά και οι ίδιες αξίες. Ευχαριστώ τους εθελοντές μας που ακόμη και σήμερα καθαρίζουν την πόλη από τα φυλλάδια και τις κάρτες όλων των συνδυασμών. Η αγάπη σας και το χαμόγελό σας μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να είμαι δίπλα σας και να προσφέρω στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω καθημερινά. #marinakis #ThankYou #pireasnikitis #piraeus #pireas_nikitis #elections #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) στις

Διάβασε επίσης