Κανένας προβληματισμός, καμία απογοήτευση. Ο Θρύλος έκανε υπέρτατη προσπάθεια και με δέκα παίκτες, αλλά η «γκαντεμιά» και η ριμάδα η τύχη του γύρισαν την πλάτη. Γράφει ο Πάρης Τσιλιώτης...

Ένας Θρύλος, από ατσάλι εμφανίστηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μία ομάδα καλοστημένη από τον Πέδρο Μαρτίνς η οποία ακόμα και όταν από την κόκκινη που δέχτηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο (ακόμα ένα παιχνίδι αφήνει την ομάδα με δέκα παίκτες, δεν έφταιγε όμως τόσο…), έδειχνε να έχει μονόλογο μέσα στο Φαληρικό γήπεδο και να μην επηρεάζεται. Τακτικά άψογα και με πλάνο. Δεν υπήρχαν λάθη.

Όλοι οι παίκτες ήταν στις γραμμές τους και φυσικά έκαναν με το καλύτερο τρόπο αυτό που θα τους πεί ο προπονητής. Να θυμίσω κάτι που είχε ειπωθεί πιο παλιά και που μου το θύμισαν και μένα, είναι ότι «όταν δεν μπορείς να πάρεις ένα παιχνίδι, τουλάχιστον μην το χάσεις». Αυτό ακριβώς έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος φυσικά και δεν άφησε την άμυνά του. Προσήλωση στο πλάνο του γνωρίζοντας φυσικά ότι υπάρχει και η Αγγλία όπου εκεί θα παιχτεί και πάλι επί ίσης όρης, δηλαδή έντεκα με έντεκα.

Όπως είπαν και κάποιοι φίλοι μας οι οποίοι βρέθηκαν στις εξέδρες μες στις άκρες κανένας Ιός δεν είναι ικανός να μας στερήσει τα μεγαλεία τα οποία ζούμε φέτος. Ναι σωστά! Κανένας ιός δεν μπορεί να μας σταματήσει. Μα σε μία εβδομάδα, σε ένα μήνα, κάποια στιγμή θα ξανά παίξουμε και τότε όλα θα πάρουν τις σωστές βάσεις. Ομάδα και κόσμος (άσχετα ότι δεν ήταν στο γήπεδο, ψυχικά έδωσε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ώθηση στην ομάδα….) είναι ένα και οδηγούν μαζί την φετινή κούρσα σε Ελλάδα, Ευρώπη αλλά και Κύπελλο.

Ένας ΜΑΓΚΑΣ προπονητής που ξέρει τι πρέπει να πάρει από τον αντίπαλό του μας έφτασε να ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ μετά από καιρό. Έκανε το ΕΠΟΣ στο Λονδίνο και όπως φαίνεται μπορεί να έχει και συνέχεια.

Πλέον όλοι ζούνε ανάμεσα στον νέο Ιό που κάποιος φρόντισε να αμολήσει. Εγκληματίες δεν είναι μόνο αυτοί που φαίνονται, αλλά και αυτοί που δεν φαίνονται και δεν θα μαθευτούν και ποτέ. Όλος ο κόσμος ζεί με αυτό και δεν ξέρουμε ως που θα φτάσει αφού μας οδήγησε σε πανδημία. Άραγε πόσο πιο μίζερη μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος με το να σκέφτεται να εφεύρει κάτι που μπορεί να σε σκοτώσει;

Για μας φάρμακο είναι ο Ολυμπιακός όμως και προχωράμε. Τα άλλα μετά την Αγγλία η την Τούμπα. Όπου παίξουμε πρώτα…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24