Οι δηλώσεις του Μιχάλη Λούντζη στο thrylos24.gr μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου της EuroLeague από τον Ολυμπιακό.

Όλα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Λούντζης στο thrylos24.gr μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου της EuroLeague από τον Ολυμπιακό.

Για το ότι ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια της EuroLeague, ως η πρώτη ελληνική ομάδα που το καταφέρνει:

Σίγουρα είναι σημαντικό επίτευγμα, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ευχαριστημένοι αλλά αυτό που κρατάμε και το πιο σημαντικό από όλα είναι η συνέπεια που έχουμε δείξει όλη τη χρονιά και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Να είμαστε συνεπείς, να παίζουμε το μπάσκετ μας και να περάσουμε στο Final-4 που είναι ο επόμενος στόχος μας.

Για το αν υπάρχει σωματική ή πνευματική κόπωση μετά από μια δύσκολη κανονική περίοδο όπου η ομάδα έπαιζε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης καθόλη τη διάρκειά της:

Φυσικά, πάντα υπάρχει κούραση σε όλους τους αθλητές. Κάθε μέρα που περνάνε είτε πονάμε κάπου είτε είμαστε κουρασμένοι, αλλά αυτό είναι μέρος της καθημερινότητας και μέρος της ζωής μας. Έχουμε μάθει ζούμε με αυτό, είναι κάτι που μας αρέσει εξάλλου. Για να απαντήσω και στην ερώτηση, τώρα είναι που αρχίζουν τα σημαντικά, δεν υπάρχει λόγος να τα σκεφτόμαστε όλα αυτά. Είμαστε εδώ για έναν στόχο, για μια δουλειά και πάμε συγκεντρωμένοι με το κεφάλι κάτω για να την ολοκληρώσουμε.

Για το αν σας ενδιαφέρει ο αντίπαλος στα Playoffs και αν κοιτάτε τα αποτελέσματα, βάση των οποίων η Φενέρμπαχτσε πλέον έχει σοβαρή υποψηφιότητα για να πέσει στο ζευγάρι των Πειραιωτών:

Ούτε καν ήξερα ότι μπορεί η Φενέρ μπορεί να πέσει 8η, όπως και ‘χει κοιτάμε τη δουλειά μας. Μπορεί να ακουστεί κλισέ ή οτιδήποτε, αλλά πραγματικά έτσι πορευόμαστε όλη τη χρονιά. Δεν είναι στη νοοτροπία μας να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες και να εστιάζουμε σε αυτές.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24