Η επίσημη παρουσίαση του Βασίλη Σπανούλη στην αίθουσα ΔΣ της ΕΟΚ σήμερα,Τρίτη (3/10) και ώρα 14.00.

Ο Βασίλης Σπανούλης το άξιζε. Είναι και επίσημα προπονητής της Εθνικής. Πλέον η «επίσημη αγαπημένη», μπαίνει σε νέα εποχή.

Εξύμνησε τον Βασίλη Σπανούλη ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, στην παρουσίαση του νέο ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ομάδας.

Αμφίβολοι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού για Ζαλγκίρις!
Αμφίβολοι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού για Ζαλγκίρις!

Ο νυν τεχνικός του Περιστερίου αποτελεί με κάθε επισημότητα τον νέο τεχνικό της Εθνικής μπάσκετ, με την παρουσίαση του να γίνεται σήμερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Λιόλιου:

«Η Εθνική ομάδα εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες και είναι πιο πάνω από όλους μας. Έχουμε ανάγκη να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι ο Βασίλης Σπανούλης προπονητής της Εθνικής. Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ένας στρατιώτης της Εθνικής και πλέον είναι στρατηγός».

Αποφασίσαμε από κοινού να σταματήσει πρόωρα η συνεργασία μας με τον κόουτς και αμέσως ήταν στο μυαλό μας ο επόμενος προπονητής. Ο οποίος είναι ο Βασίλης. Ήταν μία διετία με διαφορετικά στοιχεία. Δεν είχαμε αγωνιστική επιτυχία, όμως δυο διαφορετικά θετικά στοιχεία. Είχαμε συστράτευση τη πρώτη χρονιά και την δεύτερη ομόνοια, ομάδα. Και αυτό το ζήσαμε. Για να πάμε στο επόμενο στάδιο, χρειαζόμαστε και τα δύο στοιχεία. Αυτή είναι η Εθνική, δεν είναι μία κλασική ομάδα, δεν είναι ένας σύλλογος, είναι πάνω από όλους μας, πολύ πιο πάνω.

Οι στιγμές που είδαμε πριν δείχνουν πόσο ψηλά είναι η Εθνική. Από τη πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε, οδηγηθήκαμε αβίαστα στο συμπέρασμα ότι είναι ο καταλληλότερος προπονητής για την Εθνική είναι ο Βασίλης. Είναι ανάγκη να παρουσιαστεί ξανά η ομάδα όπως παλιά. Να είναι η Εθνική όλων των Ελλήνων, να μας δονεί, να μας συγκινεί.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24