Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος μίλησε κι ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος ευχαρίστησε όλες τις ομάδες οι οποίες βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση στην Κρήτη.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Λιόλιου: 

«Αγαπητοί προπονητές, παίκτες και άνθρωποι του αθλητισμού, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτή τη θέση. Κάνουμε κάτι που το ζηλεύαμε βλέποντας σε άλλες χώρες. Θέλω να είμαι δίκαιος με τις καλές πρακτικές. Κύριε υπουργέ χαίρομαι για την πολύ καλή συνεργασία και την υποστήριξη σε όλο τον αθλητισμό.

Αυτό που ζούμε στον αθλητισμό τα 2 χρόνια, είναι η πρώτη φορά που η πολιτεία νοιάζεται γι αυτούς. Δεν είναι μόνο τα χρήματα, είναι το νοιάξιμο. Το κάθε σωματείο ξέρει πως αν είναι τυπικό στις υποχρεώσεις του η πολιτεία νοιάζεται. Η οικονομική ενίσχυση σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο είναι μεγαλύτερη.

Όσον αφορά το Κύπελλο, πέρυσι κάναμε ένα Final 4. Φέτος είπαμε ότι θα κάναμε Final 8. Φέτος έιναι γιορτή για όλους, για όλους τους ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό. Είναι γιορτή για τις ομάδες. Είναι εδώ άνθρωποι που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα των επόμενων ανθρώπων. Είναι γιορτή για όλους. Στην Κρήτη θα γίνουν ενέργειες εντός και εκτός γηπέδου. Αθλητισμός δεν είναι μόνο τα 40 λεπτά ή το Κύπελλο, αλλά και οι παράλληλες δράσεις. Αυτές γίνονται με την υποστήριξη και τη βοήθεια του κεντρικού χορηγού, του ΟΠΑΠ. Τον ευχαριστούμε γι αυτό.

Πρέπει να ευχαριστήσω το υπουργείο για τη στήριξη, πρέπει να ευχαριστήσω την Περιφέρεια, αλλά πρέπει κυρίως να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες τις ομάδες για να γίνει το Final 8. Αν οι ίδιες οι ομάδες δεν ήταν αρωγοί, δεν θα γινόταν. Η σχέση που έχει η ομοσπονδία με όλες τις ομάδες είναι άριστη. Έτσι θα προχωρήσουμε μπροστά και θα πάμε στην επόμενη μέρα. θεματοφύλακες του μπάσκετ και της διοργάνωσης του Final 8 είναι οι ομάδες και τους ευχαριστώ από καρδιάς. Εμείς υποστηρίζουμε όλες τις υγιείς προσπάθειες και με τη βοήθεια του υπουργείου και των θεσμών αρχών δείχνουμε το δρόμο για την επόμενη μέρα».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24