Λίγες φωτογραφίες και οι… «σιχαμένοι» κοιτάνε τον… καθρέφτη τους!

ο Φώτης Ρουμελιώτης γράφει για την ανακοίνωση "Βόθρος¨ του  ΠΑΟΚ και θυμίζει με εικόνες και λέξεις ποιός είναι και δεν είναι η ποιο "σιχαμένη " διοίκηση παγκοσμίως!


Η σημερινή ανακοίνωση “Βόθρος” της ΠΑΕ ΠΑΟΚ νομίζω δεν εκπλήσσει κανένα αφού τουλάχιστον οι συγγραφείς της και γνωστοί είναι και πάνω από όλα επικοινωνιακά συναγωνίζονται το νομικό επιτελείο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Φυσικά κάποιες φορές πρέπει να μην δίνεις σημασία σε ανάλογες ανακοινώσεις. Διότι σημασία πραγματική σε μία ανακοίνωση έχει όχι τι γράφει αλλά ποιος την γράφει!

Όμως στην ζωή υπάρχουν και ώρια που είναι η αξιοπρέπεια η ηθική και πολύ περισσότερο όταν πραγματικά το “τίποτα” κάνει κριτική στον κορυφαίο. Στα πολλά που αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ που με αυτά θα ασχοληθεί όπως είναι φυσικό οι δικαιοσύνη, μεταξύ άλλων λέει τα εξής.

“Κύριοι και κυρίες της ΠΑΕ ΟΣΦΠ,Αφού σας ευχηθούμε ειλικρινώς ψυχική και σωματική υγεία και Καλά Χριστούγεννα, θα σας περιγράψουμε γιατί η κοινή γνώμη σάς θεωρεί ό,τι πιο σιχαμένο έχει προκύψει μαζεμένο σε διοικητική ομάδα ποδοσφαιρικού συλλόγου παγκοσμίως.”

Ακριβώς οι νεόκοποι παράγοντες του ΠΑΟΚ αναφέρει την διοίκηση της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ σαν ότι πιο σιχαμένο έχει προκύψει μαζεμένο σε διοικητική ομάδα ποδοσφαιρικού συλλόγου παγκοσμίως. Ποιος ο ΠΑΟΚ η μάλλον οι υποβολείς της ανακοίνωσης τολμούν να μιλούν για “σιχαμένο” και μάλιστα παγκοσμίως αυτοί που στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη δεν υπάρχουν.  Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχια και όπως λένε οι Κινέζοι “μία φωτογραφία χιλιάδες λέξεις” ας δούμε λίγες μόνο λίγες φωτογραφίες και να σκεφτούμε εκατομμύρια λέξεις!

Αυτή λοιπόν η “σιχαμένη¨ διοίκηση έχει φέρει τον Ολυμπιακό “έτη μπροστά ” από κάθε άλλη Ελληνική ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρό ενώ παράλληλα έχει αναγνωριστεί σε όλα τα επίπεδα ότι βρίσκετε ανάμεσα στην Ελίτ της Ευρώπης! Παράλληλα ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά ομάδα δεν είναι ένα άψυχο και άβουλο αντικείμενο που βρίσκετε απομονωμένο και αποστειρωμένο από την Ελληνική κοινωνία. Έχει απόλυτα συμμετοχή στην ελληνική κοινωνία με αλληλεγγύη και συμμετοχή σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει.

Ας θυμηθούμε λίγο αυτή η διοίκηση που ήταν στις φυσικές καταστροφές στον τόπο μας.

Δίπλα στους ανθρώπους της Κεφαλλονιάς που «χτυπήθηκαν» από τους πρόσφατους σεισμούς βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Σύσσωμος ο Οργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να προσφέρει έμπρακτη στήριξη στους πληγέντες της Μάνδρας, μετά και από εντολή της διοίκησης και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός έστειλε βοήθεια στην τεταμένη κατάσταση που επικρατεί στο Έβρο, στέλνοντας άμεσα τρεις νταλίκες τρόφιμα και άλλα αναλώσιμα.

Παράλληλα το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργω της ερυθρόλευκης διοίκησης δεν ξέχασε την Εκκλησία με χιλιάδες γεύματα σε άπορους.

Επίσης η ερυθρόλευκη διοίκηση κάθε χρόνο βρίσκεται δίπλα στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη-Ελπίδα» δίνοντας και ελπίδα και χαρά στα παιδιά.

Επίσης η ερυθρόλευκη διοίκηση στήριξε και στηρίζει το Εθνικό σύστημα Υγείας ιδιαίτερα τώρα που αντιμετωπίζει προβλήματα με την πανδημία καλύπτοντας τα έξοδα για την  ανάπτυξη 12 κλινών στη νέα ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας.

Και για επίλογο ο Ολυμπιακός όχι απλά είναι στην ελίτ των ευρωπαϊκών συλλόγων για την αγωνιστική του καθιέρωση αλλά και γιατί παγκόσμιοι φιλανθρωπικοί οργανισμοί τον έχουν τιμήσει για το φιλανθρωπικό του έργω!

Αυτά τα λίγα αγαπητοί φίλοι από τον ΠΑΟΚ και είναι μόνο λίγες φωτογραφίες με εκατομμύρια λέξεις για το ποιός είναι ο Ολυμπιακός και ποιοι είστε εσείς. Μέτρο σύγκρισις κανένα!

ΥΓ. Και για να μην ξεχνιόμαστε το συλλαλητήριο για την Μακεδονία που αναβλήθηκε τρείς φορές πότε θα το κάνετε τελικά;

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης