Λευκή ισοπαλία για Ξάνθη και Ολυμπιακό

Ισόπαλες αναδείχθηκαν οι ομάδες της Ξάνθης και του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της K19


Στο μεταξύ τους ματς, αναδείχθηκαν ισόπαλες οι δύο ομάδες για την Κ19, με σκορ 0-0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι νεαροί αθλητές του Πέρες ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με αρκετές στιγμές για να πετύχουν κάποιο τέρμα, παίρνοντας και την νίκη. Όμως, δεν μπόρεσαν να αξιοποιηθούν αυτές οι ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν κάτι παραπάνω στο εν λόγω ματς.

Η Ξάνθη είχε και αποβολή, με τον Γιανναράκη να πηγαίνει στα αποδυτήρια, και τους παίκτες των Πειραιωτών να πιέζουν. Όμως, τόσο οι ευκαιρίες του Μπουλάρι, όσο και του Βοϊλή με την απευθείας εκτέλεση φάουλ, δεν κατόρθωσαν να βάλουν τον Ολυμπιακό σε θέση οδηγού, με την λευκή ισοπαλία να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Ράμα (88’ Ντότης), Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Μαρίνος, Τσερκώνης (81’ Ντουμάνης), Σουρλής (60’ Μπουλάρι), Βοΐλης.

Ξάνθη: Τζελέπης, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος, Τενεκές, Γιανναράκης, Θυμιάνης, Σουλεϊμάν, Τσαπάρης, Δουλγέρης, Τσιλιγγίρης, Γκατζόπας.

Διάβασε επίσης