Ο Κ. Κουτσογιάννης μίλησε και τοποθετήθηκε στην ανάπλαση που ετοιμάζεται στο ΣΕΦ με σκοπό την επόμενη μέρα, αλλά και ένα έργο το οποίο σίγουρα έχει πολλά να δώσει στο κόσμο...

Το Σ.Ε.Φ αλλάζει και είναι γεγονός. Ο Κ. Κουτσογιάννης αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ στάθηκε κυρίως στη δημιουργία περιβαλλοντικών διαδρομών και ποδηλατόδρομων.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Κουτσογιάννης:

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης τα σπάει όλα – Δεν το κάνουν καλά πριν τον… γάμο!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης τα σπάει όλα – Δεν το κάνουν καλά πριν τον… γάμο!

«Όταν αναλάβαμε την διοίκηση ξεκινήσαμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να φτιάξουμε ένα ΣΕΦ όσο πιο κατάλληλο γίνεται για τους επισκέπτες», είπε στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» με την δημοσιογράφο Λία Λάππα, ο γενικός συντονιστής διευθυντής του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας Παναγιώτης Κουτσογιάννης.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην χορήγηση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του ΣΕΦ και μίας σειράς παρεμβάσεων ώστε να αισθάνεται ασφαλής ο επισκέπτης.

Όπως σημείωσε προτεραιότητα αποτελούν η ενίσχυση του φωτισμού και του πρασίνου, εκφράζοντας την ελπίδα να ξεπεραστεί η γραφειοκρατία για την ταχύτερη υλοποίηση τους.

«Θέλουμε να δώσουμε έναν χώρο που να αξίζει στους Πειραιώτες», είπε ο κ. Κουτσογιάννης, αναφέροντας ότι στα σχέδια ανάπλασης είναι επίσης η δημιουργία δικτύου περιβαλλοντικών διαδρόμων και ποδηλατόδρομων.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24