Ο Αθανάσιος Κουτσογούλας μίλησε για την εμπειρία του να αγωνιστεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Αθανάσιος Κουτσογούλας, αρχηγός της ομάδας Κ19 του Θρύλου, μίλησε για την πορεία της ομάδας, την παρουσία της στην Ευρώπη αλλά και για την ευκαιρία των νεαρών «ερυθρόλευκων» να αγωνιστούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στην Καμπάλα.

Για την πορεία της ομάδας

Πραγματικά στην Ευρώπη πάμε πολύ καλά, όπως και στην Ελλάδα. Όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο δεν είναι αυτοσκοπός να βάζουμε πολλά γκολ, απλά επειδή τηρούμε σε κάθε παιχνίδι το πλάνο που έχουμε θέσει πριν τον αγώνα και προπονούμαστε πολύ καλά στην προπόνηση πάνω σε αυτό. Δεν εκβιάζουμε καταστάσεις για να βάλουμε πολλά γκολ. Βγαίνει όλο αυτό από μόνο του, αν και είναι στόχος μας».

Η αντίδραση της “Τούμπας” στον «κεραυνό» του Ποντένσε!
Η αντίδραση της “Τούμπας” στον «κεραυνό» του Ποντένσε!

Για την ευρωπαική συνέχεια του Ολυμπιακού

«Όλες οι ομάδες που θα παίξουμε είναι πολύ μεγάλες, οπότε για εμάς με όποια ομάδα και να τύχουμε είναι το ίδιο, δε θα αλλάξουμε κάτι στον τρόπο που παίζουμε. Θα ακολουθήσουμε το ίδιο πλάνο και σίγουρα είναι μεγάλη εμπειρία για εμάς να παίζουμε με τόσο μεγάλες ομάδες, αλλά και ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και με όποιον παίξουμε θα τον κοιτάξουμε στα μάτια».

Για την εμπειρία που αγωνίστηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

«Πράγματι ήταν κάτι φανταστικό για εμάς, γιατί δεν έχουμε ξαναπαίξει. Και ευχαριστούμε και τον κ. Μαρινάκη αλλά και το σύλλογο γενικότερα που μας δίνει αυτή την ευκαιρία να παίξουμε μπροστά στον κόσμο. Ήταν κάτι πολύ όμορφο».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24