Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, κατά την παρουσίαση της συνεργασίας αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις των συλλόγων.

Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν μια μακροχρόνια και στενή σχέση. Οι φίλαθλοί τους έχουν δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο δεσμό, δίνοντας παραδείγματα ενότητας και συνεργασίας σε όλους τους αθλητικούς κύκλους.

Αυτή η συνεργασία προχωράει ακόμη περισσότερο με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων. Αυτή η κίνηση γίνεται με αφορμή τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού και τα 80 χρόνια του Ερυθρού Αστέρα. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων θα συνεργάζονται σε διάφορα θέματα, προάγοντας τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα.

Ολυμπιακός: Ρελάνς για Ποντένσε με πρόταση 6 εκ. ευρώ για την απόκτηση του!
Ολυμπιακός: Ρελάνς για Ποντένσε με πρόταση 6 εκ. ευρώ για την απόκτηση του!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, κατά την παρουσίαση της συνεργασίας αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις των δύο συλλόγων και στα κοινά τους χαρακτηριστικά, που έχουν συμβάλει στις μεγάλες επιτυχίες τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Κουντούρη: «Καλησπέρα σε όλους,

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Όπως γνωρίζετε, η χρονιά που ακολουθεί έχει ιστορική σημασία τόσο για τον Ολυμπιακό που συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, όσο και για τον Ερυθρό Αστέρα που φτάνει τα 80 χρόνια ιστορίας.

Οι δύο σύλλογοι διαχρονικά είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι τόσο σε διοικητικό όσο και σε οπαδικό επίπεδο, με μια τεράστια λαϊκή βάση που τους ενώνει και τους ακολουθεί παντού. Κάθε παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα είναι μια πραγματική γιορτή, με συνθήματα και τραγούδια των φιλάθλων μας. Τα ερυθρόλευκα χρώματά μας, η αγωνιστική κυριαρχία μας σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο, το πάθος, είναι στοιχεία που ενώνουν δύο κορυφαίες πολυαθλητικές ομάδες, που κάθε χρόνο διεκδικούν και κατακτούν τίτλους. Η ιστορία των δύο συλλόγων γράφεται από τους τίτλους!

Αυτούς τους ιστορικούς δεσμούς θέλουμε να τους ισχυροποιήσουμε περαιτέρω για τα επόμενα χρόνια, σε όλα τα επίπεδα.

Για αυτό και σήμερα, ανακοινώνουμε την υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας, το οποίο έχει πολύπλευρη σημασία για τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα, τους δύο ιστορικούς πολυαθλητικούς συλλόγους που στοχεύουν στην ανταλλαγή απόψεων, την ακόμα καλύτερη επικοινωνία και κοινές δράσεις που δεν θα επικεντρώνονται αποκλειστικά στο αθλητικό κομμάτι. Σκοπός είναι, να υπάρχει και ανθρωπιστική, κοινωνική διάσταση με την απαραίτητη προώθηση των δράσεων μέσω των κοινωνικών δικτύων».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp)

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24