Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, έκανε δήλωση σχετικά με τη δημιουργία Κολυμβητηρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ένα χρόνιο πρόβλημα, βρήκε λύση την ιστορική μέρα της 24ης Σεπτέμβρη, με τον Ολυμπιακό να αποκτά επιτέλους ένα δικό του Κολυμβητήριο. Εκεί, θα στεγαστεί ο Αυτοκράτορας του Ελληνικού πόλο, με τον Ολυμπιακό να κατασκευάζει το δικό του σπίτι, ένα Κέντρο Υδάτινου Αθλητισμού.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, όντας συγκινημένος, μετά από πολλές προσπάθειες καταφέρνει κάτι που αποτελούσε όνειρο όλων των Ολυμπιακών. Φυσικά, με την αμέριστη βοήθεια του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Τον οποίο και ευχαρίστησε θερμά στις δηλώσεις του.

Δίπλα στον Θρύλο: Κάρτα Φιλάθλου και Κάρτα μέλους ΟΛΟΙ!
Δίπλα στον Θρύλο: Κάρτα Φιλάθλου και Κάρτα μέλους ΟΛΟΙ!

Η δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, Μιχάλη Κουντούρη:

«Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο. Το υπερσύγχρονο κολυμβητήριο θα εξασφαλίσει τη μελλοντική ανάπτυξη των υδάτινων σπορ ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει ένα έργο πνοής για τον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή και ένα αθλητικό κόσμημα για την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους που με σκληρή δουλειά συνέβαλαν στο να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών. Εγγυητής του όλου εγχειρήματος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, χωρίς την υποστήριξη του οποίου δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο όνειρο της Ολυμπιακής οικογένειας. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί για μια ακόμα φορά ήταν συνεπής στις εξαγγελίες του και κάνει πραγματικότητα κάθε μέρα το όραμά του για έναν Ολυμπιακό που θα κυριαρχεί σε Ελλάδα και Ευρώπη σε όλα τα σπορ».

loading...
Παυλίδης: «Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να πάρει και φέτος την EuroLeague»
Παυλίδης: «Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να πάρει και φέτος την EuroLeague»
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24