Στο γεγονός ότι ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος και ο χρηματοδότης του έχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο στάθηκε ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας σε πρόσφατες δηλώσεις του στο «in.gr», ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος και ο χρηματοδότης του έχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Χείμαρρος ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός προχωρώντας σε νέες καταγγελίες κατά της εγκληματικής οργάνωσης που έχει δημιουργηθεί στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού: «Η εγκληματική οργάνωση έχει επικεφαλής αυτόν τον εγκληματία τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος μαζί με τον χρηματοδότη του έχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η εγκληματική οργάνωση, που έχει επικεφαλής αυτόν τον εγκληματία, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος από συγκυρίες δεν βρίσκεται για όλη του τη ζωή στη φυλακή, με τα εγκλήματα που κάνει κάθε μέρα, σε όλη την Ελλάδα, και ο οποίος ελέγχει όλη την ελληνική διαιτησία. Και ο οποίος, βεβαίως, μαζί με τον χρηματοδότη του, έχουν καταστρέψει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο από τότε που εμφανίστηκαν, την τελευταία δεκαετία. Έβαλαν, τοποθέτησαν, επέλεξαν διαιτητή για το παιχνίδι Ολυμπιακού-ΑΕΚ, έναν διαιτητή ο οποίος διαιτητεύσει ένα πρωτάθλημα που είναι ισάξιο της Super League 2 στην Ελλάδα, τα παιχνίδια όλα ελέγχονται κάθε Κυριακή ως στημένα από τη Sports Radar και ο οποίος σε διεθνές επίπεδο, έχει να διαιτητεύσει διεθνή αγώνα πάρα πολλά χρόνια. Διαιτητεύει μόνο αγώνες Νέων και Γυναικείων ομάδων. Θέλουν να καταστρέψουν τον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα. Μαζί με τον κ. Μαρινάκη, έχουμε αποφασίσει να ξεβρομίσουμε το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, η Εγκληματική Οργάνωση έχει στοχεύσει τον Ολυμπιακό και αυτό αποδεικνύεται ότι από αυτήν την επιλογή. Σήμερα, αφού πλεόν είμαι αντιπρόεδρος στον Ολυμπιακό και με ενδιαφέρουν οι νέοι παίκτες, παρακολούθησα το παιχνίδι Ολυμπιακός Β με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Super League B την Καλλιθέα. Ο διαιτητής Ντάουλας, εκτός του ότι από το πρώτο λεπτό προσπαθούσε να εξοντώσει τον Ολυμπιακό με κάρτες, και μιλάμε για παιδιά 17χρονα, που έπαιζαν με ανθρώπους 33, 34, 35 ετών που έπαιζαν πολύ σκληρά, στο τέλος αγνόησε ένα πέναλτι, αυτός και ο βοηθός, το οποίο θα έδινε και ο πρόεδρος της Καλλιθέας. Δυστυχώς, θέλουν να καταστρέψουν τον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα, αλλά εγώ θα σας πω κάτι, για να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Μαζί με τον κ. Μαρινάκη, έχουμε αποφασίσει να ξεβρομίσουμε το ποδόσφαιρο. Εάν η Κυβέρνηση έχει θελήση να δει τα πράγματα ξεκάθαρα και οι ίδιοι οι Υπουργοί, οι οποίοι πραγματικά επιβλέπουν αυτή την εύρυθμη λειτουργία, δεν έχουν τσίμπλες στα μάτια, θα πρέπει να κλείσουν πάρα πολλούς στη φυλακή. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει αυτό», ανέφερε αναλυτικά.

Αυτή είναι η ΑΕΚ: Φανέλες Φιορεντίνα και… Τσιλούλης!
Αυτή είναι η ΑΕΚ: Φανέλες Φιορεντίνα και… Τσιλούλης!

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24