Το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού θα κοντραριστεί με τον Πρωτέα Βούλας στο "Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας" για τη 14η αγωνιστική.

Το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού θα κοντραριστεί με τον Πρωτέα Βούλας στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας” για τη 14η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος το Σάββατο (03/02, 16:30, OSFP TV).

Αναλυτικά η ενημέρωση του ερασιτέχνη: «Μετά το άνετο «διπλό» (45-91) στην έδρα του Ηρακλή, για τη 13η «στροφή» του πρωταθλήματος, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο ΣΕΦ. Το Σάββατο (3/2) στις 16:30 (OSFP TV), οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Πρωτέα Βούλας, τον οποίο υποδέχονται στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1, με στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Δηλώσεις:

Ευγενία Κολλάτου: «Το παιχνίδι του Σαββάτου ενάντια στον Πρωτέα Βούλας μας βρίσκει έτοιμες και προσηλωμένες στους στόχους μας. Έχουμε δουλέψει αρκετά μέσα στην εβδομάδα και θέλουμε να δούμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24