«Κόντρα» ανάμεσα σε Σίτι και Πόρτο!

Μια κόντρα που περιλαμβάνει δηλώσεις παικτών και αναλύσεις στις ιστοσελίδες των δυο ομάδων φαίνεται πως άρχισε μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Πόρτο.


Δεν φαίνεται να είναι καλές οι σχέσεις μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Πόρτο, καθώς μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση ξεκίνησε και μια μικρή διαμάχη ανάμεσα στις δυο ομάδες, που περιλαμβάνει αναλύσεις στα επίσημα σάιτ τους, μια δήλωση του Φερναντίνιο, παίκτη της αγγλικής ομάδας και ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Σίτι!

Όλα άρχισαν από το παρακάτω κείμενο στον ιστότοπο των δράκων:

«Ο προπονητής και οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, θα έπρεπε να είναι… ευγνώμονες για την τύχη που είχαν ξανά με το διαιτητή. Μετά τα σκάνδαλα του πρώτου αγώνα στην Αγγλία, αυτή τη φορά δεν δόθηκε ένα προφανές πέναλτι του Έντερσον στον Οτάβιο».

Οι πολίτες απάντησαν μέσω των υπευθύνων επικοινωνίας της:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πόρτο αντέδρασε άσχημα σε τέτοιες συνθήκες. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι η κακή και στοχευμένη κριτική εναντίον παικτών μας και του προπονητή μας, την οποία και απορρίπτουμε πλήρως.

Το 2012, την τελευταία σεζόν που τους συναντήσαμε στα Κύπελλα Ευρώπης, αρνήθηκαν τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών τους, για την οποία τιμωρήθηκαν με πρόστιμο. Σε αυτό το πλαίσιο, αυτή η τελευταία… έκρηξή τους είναι τουλάχιστον απογοητευτική».

Ο Φερναντίνιο είπε:

«Όπως αναμενόταν, ήταν ένα δύσκολο, περίπλοκο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα με έναν μοναδικό τρόπο παιχνιδιού, η οποία βάζει πάντα πίεση στον διαιτητή. Σε όλα τα φάουλ, έπεφταν κάτω και ούρλιαζαν. Ήταν λες και χρειάζονταν… ασθενοφόρο. Τέλος πάντων, ήταν ένα δύσκολο και ιδιαίτερο ματς, όπως όλα στο Champions League».

Διάβασε επίσης