Ακόμα μία φορά στο OPEN TV και συγκεκριμένα στη «ΔΙΚΗ ΤΟΥ OPEN» αποθανατίσαμε ακόμα μία ημέρα στιγμές που μόνο νεύρα και αηδία μπορούν να σου προκαλέσουν...

OPEN χωρίς νεύρα δεν γίνεται. Δεν καταστείτε εφικτό. Έτσι και σήμερα η «ΔΙΚΗ ΤΟΥ OPEN» με τον εριστικό πάλι Θωμαίδη, των αμισθί Κάκο, τον «υπάλληλο» Κυριάκο έδειξαν πάλι πόσο πολύ πονάνε και ότι μόνο ψέμματα είναι ικανοί να μοιράζουν.

Μάλιστα δεν ήξεραν τι να πουν για την χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ η καλύτερα «φάπα» και προσπαθούσαν να βρουν φάσεις για να πουν ότι αδικήθηκαν κι όλας. Μέχρι και ο αμισθί είπε ότι δεν ξέρει (ακόμα και αυτή βέβαια δεν είναι η σωστή απάντηση αλλά από το ψέμα τρώγεται καλύτερα…).

Από κει και πέρα προσπαθούσαν να πείσουν ότι η τροπολογία είναι παράνομη (δώσε χώρο στο χωριάτη λένε σε μία παροιμία…), λες και εμείς λέμε ότι είναι νόμιμη ας πούμε η ότι μας ευνοεί και λένε κάτι τέτοιο. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει πλέον και είναι ΤΕΛΕΙΩΣ επικίνδυνοι.

Τέλος δεν παρέλειψαν να κάνουν αναφορά και στο νέο κανάλι του Μαρινάκη, το νέο και παλιό Mega Tv κάτι που φυσικά είναι ανάξιοι να ακουμπήσουν, αφού με το καλημέρα το OPEN βλέπει τη πλάτη από το μεγάλο κανάλι.

Κάποιος να τους κλείσει! Πλέον με αυτά που λένε είναι επικίνδυνοι…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24