Η λύση, για να... καθαρίσει επιτέλους από τη βρωμιά η ΕΠΟ, ήρθε! Έρχεται διοικούσα επιτροπή που βάζει τέλος στην «Εξυγίανση»!

Σοβαρές, σοβαρότατες εξελίξεις για την ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το οποίο έχει περάσει τα πάνδεινα από τις πρακτικές που υλοποίησε η«Εξυγίανση».

Το ποδόσφαιρό μας, όντας στο… χείλος του γκρεμού, χρειαζόταν άμεσες λύσεις. Και φαίνεται πως η UEFA βάζει τέλος στην πιο σκοτεινή περίοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου! Που μας οδήγησε ένα βήμα από την απόλυτη καταστροφή.

Η ΕΠΟ, του «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου, και του «χαλίφη του νότου» με Δημητρίου-Φιλιππούση, έχει φέρει στα όρια τους τις FIFA/UEFA. Με… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι προφανώς την πλήρη αγνόηση της Ολιστικής Μελέτης.

Η συνάντηση στη Νιόν και η βούληση για πραγματική εξυγίανση

Σε όλα αυτά μπαίνει ένα τέλος όμως. Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, Υπουργός Επικρατείας της ελληνικής κυβέρνησης, έκανε ταξίδι στη Νιόν Ελβετίας. Και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν περίπου 20 μέρες. Και η οποία είχε ως βασικό λόγο τα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ. Όπως διέρρευσε έγινε κουβέντα και για την προσπάθεια της ΟΥΕΦΑ να μπλοκάρει αυτήν τη φορά με δικαστική απόφαση τη νέα προσπάθεια αναβίωσης του σχεδίου της Ρεάλ, της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους για τη δημιουργία της περίφημης ευρωπαϊκής Σουπερλίγκας. Ωστόσο, άλλο είναι αυτό που μας… καίει. Που μας απασχολεί πραγματικά.

Υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο αντρών για την επόμενη μέρα στην ΕΠΟ! Και αυτό έχει να κάνει με την τοποθέτηση Διοικούσας Επιτροπής στην ομοσπονδία.

Αυτό που φαίνεται πως έχει ήδη συμφωνηθεί είναι πως με το τέλος του πρωταθλήματος και πριν τις εκλογές στην ΕΠΟ για τον νέο πρόεδρο θα υπάρξει διοικούσα επιτροπή, που θα βάλει τέλος μια και καλή στην «εξυγίανση». Στόχος είναι να βρεθούν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι που να μην έχουν την παραμικρή εμπλοκή με τη διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία πέντε χρόνια. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις. Και οι κινήσεις από την UEFA αναμένονται άμεσα.

Η ΕΠΟ των Δημητρίου-Φιλιππούση και της «εξυγίανσης» φτάνει στο τέλος της. Και εκλογές να κάνουν για τα… μάτια του κόσμου, έχουν τελειώσει. Δεν τους σώζει τίποτα πλέον. Ήρθε η ώρα να επέλθει πραγματική εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24