Ο Κίναν Έβανς επέστρεψε αθόρυβα στην Ελλάδα και εμφανίστηκε απρόσμενα στο ΣΕΦ, δίνοντας τεράστια ώθηση στον Ολυμπιακό.

Ένα απρόσμενο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο ΣΕΦ, με πρωταγωνιστή τον Κίναν Έβανς, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα χωρίς καμία προειδοποίηση και χάρισε μοναδικές στιγμές στον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταξίδεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες με απόλυτη διακριτικότητα, κρατώντας χαμηλό προφίλ. Ωστόσο, η παρουσία του δεν άργησε να γίνει αισθητή, καθώς εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή, λίγο πριν από την αναμέτρηση με τη Μύκονο για τη GBL.

Η πιο εντυπωσιακή στιγμή ήρθε όταν ο Κίναν Έβανς μπήκε ξαφνικά στη συγκέντρωση της ομάδας. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ αιφνιδιάστηκαν ευχάριστα, με τις αντιδράσεις να αποτυπώνουν ενθουσιασμό και έντονη συγκίνηση. Το κλίμα απογειώθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, δείχνοντας τη σημασία της παρουσίας του.

Η κίνηση αυτή δεν είχε μόνο συμβολικό χαρακτήρα. Αντίθετα, έδωσε ισχυρή ψυχολογική ώθηση στους «ερυθρόλευκους», σε μια περίοδο γεμάτη απαιτήσεις και κρίσιμα παιχνίδια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…