Κι όμως δεν είναι ανέκδοτο…

Την ώρα που πολύς λόγος γίνεται για το μεσοεπιθετικό πρόβλημα της ομάδας, έσκασε... σαν βόμβα η είδηση, πως επιστρέφει σαν "Μεσσίας"... το Βραζιλιάνικο .."βέλος" Σεμπά...

ΣΕΜΠΑ

Κι όμως δεν είναι ανέκδοτο… Την στιγμή που η ομάδα μεσοεπιθετικά πονάει και γίνεται λόγος για την αποτελεσματικότητα συγκεκριμένα των εξτρέμ, έσκασε σαν βόμβα ( ή σαν γλυκιά μελωδία;) στα αυτιά μας, η είδηση πως υπάρχουν σκέψεις επιστροφής του… Σεμπά στο λιμάνι!

Το 26χρονο αυτό “Ελάφι” από τις ακαδημίες της Κρουζέιρο… Ο κάποτε χαρακτηριζόμενος κι ως “νέος Χουλκ” στην χώρα του Καφέ, προφανώς δεν έπεισε στην Κίνα και η ομάδα του (Λιφάν) δεν έκανε χρήση της οψιόν αγοράς…

Και κάπως έτσι, επιστρέφει στου Ρέντη… Με μεγάλη μας έκπληξη μάλιστα, ακούμε-διαβάζουμε πως δεν γυρνάει για να φύγει, αλλά υπάρχουν και σκέψεις ενεργοποίησής του!!! Χωρίς να θέλουμε να παρεμβαίνουμε στις κρίσεις του προπονητή, απλά ελπίζουμε να πρόκειται για ανέκδοτο ή έστω για είδηση “αρβύλα”… Ο Σεμπά άλλωστε δεν έχει να αποδείξει τίποτα στον Πειραιά. Στα τρία χρόνια παραμονής του, πολύ απλά πόνεσαν τα μάτια μας και τα καλάμια… των αντιπάλων!!!

*Εκτός αν τον υπολογίζουν για στόπερ… Τότε αλλάζει το πράγμα..!!!

Η διοίκηση του ΘΡΥΛΟΥ πρέπει πρώτα απ’ όλα να σκεφτεί σοβαρά τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας συμφωνίας με τον εν λόγω παίχτη, γιατί είναι κοίνο μυστικό ότι αποτελούσε τον αποδιοπομπαίο «τράγο» τα τελευταία χρόνια και είχε χάσει και τα τελευταία του «στηρίγματα» , εντός και εκτός της Πλατείας Αλεξάνδρας, πράγμα το οποίο είναι δύσκολο να αντιστραφεί ειδικά σε μια περίοδο μεταβατική που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προσπαθεί να επιστρέψει στο θρόνο του. Οπότε προτού γίνει η οποιαδήποτε κίνηση για επανένταξη του στο ρόστερ καλό θα ‘ναι η διοίκηση να ζυγίσει τα συν και τα πλην μιας τέτοιας κίνησης και τα όποια ρίσκα ίσως επιφυλάσσει.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης