Ατάκες-βόμβα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για μία ακόμη φορά απέδειξε πως βάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο πάνω απ’ όλα. Και με τις ατάκες-φωτιά βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

Δείτε όσα είπε:

Στη… σέντρα η ΑΕΚ από… όλη τη λίγκα!
Στη… σέντρα η ΑΕΚ από… όλη τη λίγκα!

«Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα. Είχαμε συμφωνήσει και εγώ και ο κύριος Σαββίδης και ο κύριος Αλαφούζος και όλες οι ομάδες και ο κύριος Μπαλτάκος, ότι θα ορίζονται ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι, καθώς επίσης ότι θα ορίζονται ξένοι διαιτητές και σε παιχνίδια που θα έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Από χθες υπήρξε διαρροή, ότι θα υπάρξει Έλληνας διαιτητής στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και σήμερα το είδαμε στην πράξη» προλόγισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μιλώντας πλέον στον πρόεδρο της ΕΠΟ του είπε:

«Σήμερα, έχεις τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα. Εμείς αύριο θα συγκαλέσουμε μια συνεδρίαση της SL θα προτείνω να σταματήσει το πρωτάθλημα, μέχρι να ξεκαθαρίσει, να ξεβρωμίσει η ΕΠΟ από εσένα, γιατί είσαι ένας άνθρωπος που δεν κρατά το λόγο του, είσαι ανακόλουθος, είσαι ένας ψεύτης, είσαι ένας άνθρωπος που έχει τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα. Είσαι ένας άνθρωπος του κύριου Μελισσανίδη και να καταγραφεί στα πρακτικά.

Πώς απάντησε ο Τάκης Μπαλτάκος; Με την απειλή ότι θα κόψει τη… σύνδεση της τηλεδιάσκεψης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όμως αντέδρασε και είπε αμέσως: «Δεν θα κόψεις καμία σύνδεση γιατί το επόμενο που έχω να κάνω, είναι να έρθω εκεί. Είσαι ένας ψεύτης, ένας ελεεινός άνθρωπος κι έχεις τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα»!

Ο Μπαλτάκος έκανε πως δεν ήξερε τίποτα, για να απαντήσει ο πρόεδρος της Super League: «Καθαίρεσέ τους λοιπόν. Σταμάτησέ τους σήμερα, αν αυτό που λες ισχύει. Αν αυτό έχει ένα ίχνος αλήθειας, σταμάτησέ τους τώρα, πάρτους. Θα πάρουμε απόφαση τώρα, να σταματήσουν». Ο Μπαλτάκος ανέφερε στη συνέχεια «Ωραία, το συζητάμε»…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24