Κεμζούρα: «Το παιχνίδι κρίθηκε από δικά μας λάθη»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα στάθηκε στα λάθη των παικτών του Ολυμπιακού, τα οποία έφεραν την ήττα από την Ζαλγκίρις και αναφέρθηκε στα σημεία που έχουν φέρει την κακή εικόνα το τελευταίο δίμηνο.


Ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι που στο τέλος κρίθηκε από μερικά δικά μας λάθη. Δεν παίξαμε τις άμυνες που έπρεπε. Γνωρίζαμε ποιοι παίκτες θα έπαιρναν τα σουτ, αλλά δεν βγήκαν οι άμυνές μας. Η ομάδα πάλεψε, αλλά οι βασικοί έμειναν από ενέργεια. Οι αναπληρωματικοί δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο. Είχαμε νεκρά διαστήματα.

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλά εδώ και δύο μήνες. Είναι πολλά, όπως οι τραυματισμοί, τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που έχουν ρίξει το ηθικό και έφεραν θέματα στην εκτέλεση. Είναι πολλά μικρά κομμάτια».

Για τον Σπανούλη και την κατάστασή του: «Θα πρέπει να απαντήσει ο προπονητής και το μάνατζμεντ. Δεν είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω σε αυτό».

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης