Καζάζης: «Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι για την ομάδα μας!»

Ο Δημήτρης Καζάζης μίλησε για την τελευταία αγωνιστική και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ


Ο προπονητής, της ομάδας μας, Δημήτρης Καζάζης μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στο ΠΑΟΚ, ενώ έδωσε το μήνυμά του και για την φιέστα που θα γίνει στο Ρέντη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και έχουμε μια διαφορά 9 με 14 βαθμούς από τους αντιπάλους μας. Αυτό σημαίνει ότι όλη τη χρονιά έχουμε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι για την ομάδα μας, που κατακτάμε το 30ό πρωτάθλημα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο τον Ολυμπιακό, τη διοίκηση τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για αυτή την επιτυχία. Ήταν ο μεγάλος στόχος, τον καταφέραμε τον πετύχαμε και θα έχουμε την ευκαιρία να τον πανηγυρίσουμε την Τετάρτη. Σίγουρα θα προτιμούσαμε αυτό να γίνει μπροστά στον κόσμο μας τον οποίο έχουμε στερηθεί φέτος και μας έχει λείψει πολύ, αλλά είναι μια δύσκολη πραγματικότητα την οποία πρέπει να αποδεχτούμε».  

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης