Η φετινή πορεία του Κασάμι με τον Ολυμπιακό, από το φόβο και την απαξίωση μέχρι την αποθέωση.

Σε τροχιά πρωταθλήματος είναι το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός, σε μια σεζόν που η απαξίωση και η αμφισβήτηση ήταν στην ημερήσια διάταξη στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Πορεία παράλληλη με τον Ολυμπιακό φέτος διανύει και ο Παϊτίμ Κασάμι κι όχι μόνο λόγω της επιστροφής του στο μεγάλο λιμάνι.

Ενδιαφέρεται για Πάπζουν ο Ολυμπιακός – Τι λέει ο ίδιος
Ενδιαφέρεται για Πάπζουν ο Ολυμπιακός – Τι λέει ο ίδιος

Ο Ελβετός μέσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι και από την πρώτη στιγμή τον συνόδευε το επίθετο «τελειωμένος». Οι λόγοι είχαν να κάνουν κυρίως με την αγωνιστική του κατάσταση μετά από προβλήματα τραυματισμών το τελευταία διάστημα και συγκεκριμένα μία θλάση που υπέστη την περίοδο της μεταγραφής τους στον Ολυμπιακό και που καθυστέρησε το περιθώριο ένταξής του στην ομάδα.

Και η αλήθεια είναι πως ο Ελβετός άργησε να μπει, όμως κάθε φορά που κλήθηκε να βοηθήσει δήλωσε παρόν. Όμως, δεν είναι μόνο η αγωνιστική του απόδοση που δίνει μία ακόμα λύση στο σύστημα του Μίτσελ κερδίζοντας έναν ποιοτικό παίκτη στη μεσαία γραμμή. Το βασικό είναι η ηγετική του παρουσία στο Ρέντη και τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Η εργατικότητα και το γεγονός πως δεν είναι από τους παίκτες που θα κρυφτεί αλλά όταν οι συνθήκες το απαιτούν θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του!

Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο Μπένετ με Μαρτσίνιακ
Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο Μπένετ με Μαρτσίνιακ
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24