Καρεμπέ: «Η στήριξη του Μαρινάκη στο πρότζεκτ και τον Μαρτίνς έκανε τη διαφορά»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ παραχώρησε συνέντευξη στο to10,gr μιλώντας για την φετινή εξαιρετική πορεία του Ολυμπιακού...


Σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, οι Ερυθρόλευκοι έδειχναν φέτος ότι ήταν απλά θέμα χρόνου να πάρουν αυτό που άξιζαν. Αλλά δεν μένει μόνο σε αυτό. Θέτει ήδη τον επόμενο στόχο: «Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Αργά ή γρήγορα θέλαμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο και συνέβη τώρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Και αυτό είναι για τον προπονητή βέβαια, αλλά ελπίζω να γίνει κάποιο rotation, γιατί κάποιοι παίκτες είναι πάρα πολύ κουρασμένοι. Αλλά σίγουρα κρατάμε στο μυαλό μας το Κύπελλο. Υπάρχουν ακόμη πολλοί στόχοι που θέλουμε να πετύχουμε και είμαστε σε αυτόν τον δρόμο».

Ο Καρεμπέ μίλησε για κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Για το πρότζεκτ. Για τη σημασία της… εκπαίδευσης από τον Μαρτίνς και την εξέλιξη που υπάρχει: «Χτίσαμε αυτό το πνεύμα νικητή. Με αυτό το πνεύμα κινούμαστε από τη στιγμή που ήρθε ο Πέδρο. Κατάφερε να δημιουργήσει αυτό το πνεύμα. Και εκπαίδευσε όλους να είναι συγκεντρωμένοι έως το τέλος. Οπως λέω πάντα, αυτό είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ, βλέπουμε το πρότζετ πώς εξελίσσεται και ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Είμαστε χαρούμενοι που δώσαμε ακόμη έναν τίτλο στους οπαδούς και τις οικογένειές μας».

Εξηγώντας τον τρόπο που ξεκίνησε το πρότζεκτ, αλλά και το πώς και ποιοι το στηρίζουν, ο Καρεμπέ ανέφερε τα εξής: «Κατ’ αρχάς όλο αυτό αποτελεί ένα πρότζεκτ, ένα όραμα του κ. Μαρινάκη και μας υποστηρίζει για να το φέρουμε εις πέρας. Χωρίς την υποστήριξή του δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μέχρι στιγμής, πράγματι, με τον Πέδρο και το τεχνικό του επιτελείο, μελετούμε προσεκτικά τα πρόσωπα που έρχονται στην ομάδα, με σκοπό να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Φυσικά υπάρχει το τμήμα σκάουτινγκ, υπάρχουν οι μεταξύ μας σχέσεις, με τους συνεργάτες μας που εργάζονται στο εξωτερικό και εδώ στην Ελλάδα. Οπότε, ναι, είναι μια ομαδική δουλειά, με ομαδικό πνεύμα και πάνω από όλα βεβαίως είναι το DNA του Ολυμπιακού».

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης