Αισιόδοξος για την συνέχεια δήλωσε ο Γιώργος Καρασαββίδης μετά την αναμέτρηση με τον Διομήδη Άργους

Ο προπονητής της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Διομήδη Άργους, ενώ επισήμανε ότι είναι μεν χαρούμενος με την νίκη, αλλά ότι η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ολυμπιακός: «Εξετάζεται» ο Εσθονός, Ρενέ Τέπαν για διαγώνιος!
Ολυμπιακός: «Εξετάζεται» ο Εσθονός, Ρενέ Τέπαν για διαγώνιος!

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από όσα είδα σήμερα. Το περίμενα και το είχα εξηγήσει στα παιδιά ότι το παιχνίδι παρότι, στα φιλικά κερδίζαμε με διαφορές, τρέχαμε πάρα πολύ, ήμουν σίγουρος ότι θα το κερδίσουμε αν το κερδίσουμε μετά το 50’.

Έτσι χρειάστηκε να γίνει και ήταν όλοι προετοιμασμένοι και ήρεμοι μέχρι το τέλος. Χάσαμε κάποιους παίκτες μέσα στο παιχνίδι που δεν μας άφησε πολλές επιλογές, όμως τα παιδιά ανταπεξήλθαν και υπήρχε παραδόξως για το χρονικό σημείο στο οποίο βρισκόμαστε πολύ μεγάλη συνεννόηση.

Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι και βδομάδα με τη βδομάδα, με βάση και τη φυσική κατάσταση την οποία έχουμε χτίσει, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, θα προσθέτουμε ποιότητα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα να μας υποστηρίξει. Ήταν μια πολύ σημαντική η παρουσία του και μας είχε λείψει πολύ».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24