Με τοποθέτηση του στο σημερινό (2/9) Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας ο Κώστας Καραπαπάς εξήγησε γιατί ο Ολυμπιακός απέσυρε την στήριξη του στον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Στους λόγους που ο Ολυμπιακός ήρε την εμπιστοσύνη του στον νέο αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ αναφέρθηκε ο δεύτερος αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς σε τοποθέτηση του στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκ.

Μεταξύ άλλων κατηγόρησε τον Κλάτενμπεργκ ότι θα έχει ως συμβούλους του τους ίδιους που είχε και ο Μέλο Περέιρα στην θητεία του στην συγκεκριμένη θέση, ενώ επίσης αναφερόμενος στον Μηνά Λυσάνδρου πρόσθεσε πως ο πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής ήξερε από πριν ότι οι σύμβουλοι του Άγγλου θα είναι οι συγκεκριμένοι και όχι κάποιοι άλλοι, ενώ ο Ολυμπιακός δεν το ήξερε. Ο Λυσάνδρου από την πλευρά του απάντησε με το επιχείρημα ότι οι ερυθρόλευκοι λειτούργησαν ατομικά και για αυτό απέσυραν την στήριξη του στον 45χρονο διαιτητή.

Ραγδαίες εξελίξεις με Κούντε…
Ραγδαίες εξελίξεις με Κούντε…

Συγκεκριμένα ο Κώστας Καραπαπάς ανέφερε:

«Στις γειτονιές που μεγάλωσα εγώ υποκριτής είναι αυτός που άλλα λέει το πρωί και άλλα το βράδυ. Ο Ολυμπιακός απέσυρε τη στήριξη του κύριου Κλάτενμπεργκ γιατί εμφανίστηκε ο κύριος Κλάτενμπεργκ αιφνιδιαστικά, εκτός ημερησίας διάταξης στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ και παρουσίασε κάποιους συμβούλους που όλως τυχαίως είναι σύμβουλοι που είχε ο κύριος Περέιρα. Φθαρμένα υλικά. Τριτσώνης, Κουκουλάκης και οι λοιποί. Ο κύριος Λυσάνδρου το ήξερε φυσικά… Εμείς δεν το γνωρίζαμε. Αιφνιδιαστικά ήρθε, για αυτό λοιπόν αιφνιδιαστικά κι εμείς αποσύραμε την εμπιστοσύνη μας, όμως αυτό δεν είχε σχέση με κάποια απόφαση της Λίγκας. Ούτε είχε αποφασίσει κάτι άλλο η Λίγκα. Ούτε ο Ολυμπιακός έφερε κάποια αντίρρηση σε αυτά που είχε πει η λίγκα, ούτε είπε κάτι άλλο από αυτό που έλεγε η λίγκα. Είναι άσχετο το ένα με το άλλο. Για να ξέρουμε και τι λέμε ακριβώς…»

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24